Roxana Ghiță, cea mai iubita concurenta de la Survivor România 2021! Motivul pentru care este numita ''Jaguarul''

Autor: Denisa Avram
Actualizat: 20 iul 2022, 18:35
Roxana Ghita concurenta la Survivor Romania 2021

Cine este Roxana Ghiță, concurenta care a devenit rapid preferata telespectatorilor la Survivor România 2021. Ce cred părinţii ei despre participarea la competiţie

La doar două săptămâni de la începerea provocării Survivor România 2021, concurenta din Echipa Războinicilor, Roxana Ghiță, a reușit deja să îi cucerească pe telespectatorii Kanal D. Sportiva a dat dovadă de spirit de luptătoare.

Roxana Ghiță, preferata publicului  la Survivor România 2021

Roxana Ghiță a fost concurenta cu cele mai multe voturi din partea publicului, fapt ce a pus-o pe tânără sub presiune.

Fiind nevoită să facă o nominalizare, ea l-a propus pentru eliminare pe Alin Sălăjean. După decizia telespectatorilor, însă, Amna a fost cea care a părăsit competiţia.

Roxana a practicat mai multe sportiuri, printre care rugby, tenis, înot, baschet, schi și kickboxing. Ea a fost olimpică și la matematică. După ce a urmat Facultatea de Arte Plastice timp de doi ani, a renunțat ca să se dedice sportului.

Citeste si: La ce oră începe Survivor România 2021 și în ce zile va fi la TV! Schimbare majora de difuzare

Cum au reacţionat părinții Roxanei Ghiță

Părinții Roxanei Ghiţă o susţin în competiţie şi sunt mândri de fiica lor. Tatăl ei este de părere că Roxana deţine toate calitățile pentru a câștiga sezonul 2. 

„Roxana este o tânără sportivă altruistă, ambițioasă și de anduranță. De mică a avut această rezistență în sport. Anul trecut am fost în Austria, la ski, și am reușit să facem 100 km de coborâre într-o zi. Are tot ce-i trebuie pentru a câștiga Survivor”,  a spus tatăl Roxanei Ghiţă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

„Roxana e o fată puternică. Și-a descoperit singură această pasiune pentru sport. E determinată. Când își dorește cu adevărat ceva, se concentrează foarte mult pe acel lucru, își dozează  efortul și energia pentru a-și atinge obiectivul. A făcut doi ani Școala de Artă București, Decorațiuni Interioare. Profesoara din liceu mi-a spus că are talent. În clasa a XI-a s-a decis să dea la Arte”,  a completat mama războinicei.

Roxana Ghiță, „Jaguarul” din echipa Războinicilor

Încă de la începutul competiţiei tânăra s-a făcur remarcată pentru tenacitatea şi ambiţia ei şi a adus multe puncte echipei. Coechipierii războinici au poreclit-o „Jaguarul feminin” , ca aluzie la Ionuț Jaguarul, concurentul care s-a luptat cu Vladimir Drăghia în finala Exatlon.

Citeste si: Cine este Roxana Ghita, cea mai puternica concurenta de pana acum din echipa Razbonicilor! Cu ce se ocupa tanara de la Survivor Romania 2021

„Îmi doresc foarte tare să îmi dovedesc mie, dar și celor din jurul meu, că sunt o persoană puternică și că sensibilitatea, emotivitatea nu sunt slăbiciuni. Dincolo de partea sportivă, consider că experiență Survivor România va fi o detoxifiere a corpului și a spiritului și o meditație incredibilă", spunea Roxana Ghiță, înainte de a ajunge în Republica Dominicană.

Citeste si: Idilă la ”Survivor România”? Cum au fost surprinși doi concurenți, în noapte