Alexandra Stan vrea să plece de la Survivor România? Jador a dat-o de gol: ''Nu mai vreau să fiu la emisiunea asta, Jador''

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 21 ian 2021, 11:49

Competiția Survivor România devine din ce în ce mai aprigă, iar unii concurenți simt că nu mai fac față și vor să plece acasa. Printre aceștia se numără și faimoasa Alexandra Stan.

Alexandra Stan, una dintre faimoasele de la Survivor România 2021, nu a mai ținut cont de nimic și a izbucnit în lacrimi în cadrul competiției. Cântăreței nu îi este ușor să se adapteze în Republica Dominicană și deja simte că cedează. 

Citeste si: Tensiuni in tabara Faimosilor! "Au iesit la suprafata serpii!" Alexandra Stan izbucneste in lacrimi! Urmariti un nou joc de recompensa plin de adrenalina, ASTAZI, 21 ianuarie, la "Survivor Romania", de la 20:00, la Kanal D!

Alexandra Stan vrea să plece de la Survivor România?

Alexandra Stan a acceptat provocarea și s-a alăturat competiției Survivor România 2021, unde are ocazia să-și dovedească abilitățile fizice, rezistența la stres și adaptabilitatea într-o țară atât de îndepărtată, unde fiecare trebuie să se descurce și să găsească soluții pentru orice.

Cu toate că emisiunea abia a început, Alexandra Stan simte că nu mai poate face față competiției.

Această experiență la Survivor România 2021 este mult mai grea decât ar fi crezut cântăreața. 

Venită în cadrul competiției pentru a afla cum ar reacționa și cum se va descurca în situații limită, Alexandra Stan a avut un moment de slăbiciune și a plâns în hohote.

Citeste si: Ce tatuaj are Sorin Pușcașu de la Survivor România 2021 pe piept? Puțină lume înțelege semnificația

Alexandra Stan a dat frâu liber emoțiilor și a izbucnit în plâns, recunoscând că este o experiență foarte dificilă.

Totodată, într-un moment de slăbiciune, faimoasa i-a spus coechipierului său, Jador, că vrea să părăsească competiția Survivor România 2021.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Într-o discuție cu ceilalți faimoși, Jador a dat-o de gol pe colega lui, Alexandra: ''Nu mai vreau să fiu la emisiunea asta, Jador''.

Alexandra Stan, una dintre cele mai cunoscute cântărețe

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din industria muzicală românească, fiind celebră și peste hotare datorită pieselor sale de succes care au cucerit topurile naționale și internaționale.

De asemenea, frumusețea ei este un alt factor important datorită căruia se bucură de o carieră de succes. Alexandra Stan  are un trup demn de invidiat, iar solista se mândrește cu modul în care arată.

Citeste si: Felicitări! Veste incredibilă pentru Alexandra Stan! Faimoasa se află la Survivor România și nici nu a aflat vestea cea mare!

Telespectatorii vor putea urmări reality show-ul filmat în Republica Dominicană, patru zile din șapte. Mai exact, emisiunea Survivor România 2021, sezonul 2, va fi difuzată de joi până duminică, de la ora 20:00 la Kanal D.

 

 

 

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.