Băieții din echipa faimoșilor, acuzați de misoginism. Simona Hapciuc a rabufnit: "O echipă formată din misogini"

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 21 ian 2021, 13:00
Scandal la Survivor România 2021

Scandalurile se ţin scai la Survivor România! Ce spun faimoasele despre bărbații din echipă?

Echipa Faimoșilor pare mai dezbinată ca oricând, iar pe zi ce trece, tensiunile cresc în tabăra echipei roșii! Pare că se instalează un soi de nesiguranță generală.

Citeste si: Ce studii are Daniela Iliescu! Iubita insarcinata a lui Culita Sterp de la Survivor Romania 2021 le da clasa multor foste iubite ale Faimosului

Ce se întâmplă în echipa Faimoșilor 

Deoarece tensiunea se anunță a fi la cote maxime, iată că apar discuții aprinse și între coechipieri. Astfel, în vizorul faimoaselor intră toți băieții din echipa lor.

Se pare că, Survivor România devine la propriu un câmp de bătălie și nu vorbim de data aceasta despre lupta dintre Faimoși și Războinici, ci despre conflictul dintre fetele și băieții din echipa vedetelor.

În urma acţiunilor băieților, s-a născut fireşte întrebarea dacă faimoșii au probleme cu femeile la Survivor România sau in general?

„Nu știu, mi se pare că nu suntem luate în serios”,  spune Alexandra Stan cu nervii la pământ.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mai mult, și Simona Hapciuc remarcă o supremație a băieților în echipa ei, pe care îi acuză că ar fi extrem de misogini, spunând că situația a devenit insuportabilă.

"Avem o echipă formată din bărbați foarte misogini", a mărturisit Simona.

Citeste si: Alexandra Stan vrea să plece de la Survivor România? Jador a dat-o de gol: ''Nu mai vreau să fiu la emisiunea asta, Jador''

De asemenea, Alexandra Stan a izbucnit în plâns și îi acuză pe băieții din echipa sa că nu apreciază eforturile pe care le fac fetele în timpul probelor. 

„Mi se pare ca nu suntem luate în serios... Au ieșit la suprafață șerpii! Chiar sunt un om super puternic și chiar am trecut prin foarte multe chestii și nu credeam că o să fie așa greu!", spune cu ochii in lacrimi, Alexandra Stan.

Survivor România 2021 din 21 ianaurie

Ediția Survivor România 2021 din 21 ianaurie se anunță a fi incendiară. Faimoșii și Războinicii se vor confrunta într-un meci extrem de dificil. Este vorba despre un meci de recompensă, în care echipele vor face eforturi mari pentru a duce la capăt probele.

Citeste si: Ce tatuaj are Sorin Pușcașu de la Survivor România 2021 pe piept? Puțină lume înțelege semnificația

Telespectatorii vor putea urmări reality show-ul filmat în Republica Dominicană, patru zile din șapte. Mai exact, emisiunea Survivor România 2021, sezonul 2, va fi difuzată de joi până duminică, de la ora 20:00 la Kanal D.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.