Ei s-au descurcat cel mai bine la mimat! Ce echipă a câștigat ultimul joc al serii la Survivor România?

Autor: Bianca Hriscu
Războinicii au câștigat jocul de mimă
Sursa: Captură KANAL D

După o seară incendiară, cu foarte multe tensiuni, concurenții din cele două echipe au reușit să se relaxeze și să scape de stres, totul datorită jocului de mimă. Cine a câștigat?

Un joc pe care majoritatea persoanelor l-au jucat măcar o dată în copilărie, mima, s-a dovedit cea mai simplă modalitate prin care concurenții de la Survivor România 2021  să uite de momentele neplăcute de peste zi. Au râs, s-au distrat, dar la final, doar o singură echipă a reușit să obțină victoria. 

Jocul de mimă i-a pus în dificultate pe concurenții de la Survivor România 2021. Cine a câștigat?

Faimoșii au avut o zi grea, având în vedere că nici de această dată nu au reușit să câștige jocul pentru recompensă și nici premiul suplimentar. Cu toate acestea, dacă la finalul jocului pentru recompensă supărarea se putea citi pe fețele lor, ulterior, concurenții din echipa Faimoșilor au decis să încheie seara într-o notă pozitivă.

Daniel Pavel le-a făcut o mare surpriză concurenților din cele două echipe.

Astfel, aceștia au participat la jocul de mimă, miza fiind și de această dată mâncarea, mai exact un sandwich delicios cu cașcaval.

Deși au plecat hotărâți să îi învingă pe Războinici cu orice preț, Faimoșii nu au reușit să câștige nici de această dată mult râvnitul premiu. La jocul de mimă, Războinicii au reușit să se impună din nou în fața adversarilor, astfel că scorul final a fost de 2 la 5 pentru Războinici. 

Citeste si: Reproșuri în echipa Faimoșilor. Cătălin Moroșanu a dezvăluit cine e de vină pentru problemele din echipă: „Vă pasă numai de voi!”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După ce au câștigat câte o porție delicioasă de paste cu sos roșu, dar și un premiu suplimentar constând în făină, linte și lapte, Războinicii s-au bucurat și de câte un sandwich toast cu cașcaval. Mai mult decât atât, de această dată, Starlin s-a putut bucura și el de premiu, având în vedere că la jocul pentru recompensă nu a primit o porție de paste, concurentul executând o pedeapsă pentru comportamentul său nepotrivit. 

Cu toate că au pierdut din nou, Faimoșii au plecat spre insula lor cu zâmbetul pe buze de această dată, mărturisind că jocul de mimă i-a ajutat să mai uite puțin de tensiunile și conflictele din cadrul competiției și să se relaxeze.

Citeste si: Zannidache, atac dur la adresa Roxanei Nemeş. Incredibil ce pretenţii a avut faimoasa în jocul de recompensă: "Uite ce păr murdar am..."