Vezi online serialul "La răscruce" subtitrat în limba română - Episodul 2, sezonul 1, vineri, 22 ianuarie - VIDEO

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 22 ian 2021, 17:01
La răscruce, noul serial difuzat de Kanal D

Serialul "La răscruce" ajunge astăzi la al doilea episod, la Kanal D, de la ora 23:30. Serialul poate fi urmărit și online subtitrat în limba română pe pagina oficială a site-ului kanald.ro.

"La răscruce" a avut premiera ieri.  Serialul este difuzat joi, vineri și duminică, de la ora 23:30, la Kanal D. 

Serialul "La răscruce" (titlul original: "Çarpışma")  este o nouă producție turcească de succes, pe care telespectatorii Kanal D o vor putea urmări. Astăzi va fi difuzat cel de al doilea episod.

Vezi Video Online subtitrat serialul "La răscruce" pe Kanal D

În centrul serialului “La răscruce”  se află Kadir (Kıvanç Tatlıtuğ), eroul serialului. El își pierde soția și fiica într-un teribil atac terorist și  se simte vinovat pentru tragedia familiei lui. Kadir simte că nu poate merge mai departe și hotărăște să își ia viața. Modul prin care vrea să o facă este un accident, însă planul lui sfârșește altfel decât vrea el. 

Nu numai că nu moare în accidentul rutier respectiv, dar incidentul rutier produs de Kadir le schimbă viața tuturor celor implicați: Zeynep, Kerem (Alperen Duymaz) și Cemre (Melisa Asli Pamuk). 

Zeynep, soția lui Galip, care își va schimba și ea destinul în urma accidentului, are și alte probleme, și mari. Soțul ei este dependent de jocuri de noroc și a adunat numeroase datorii. Creditorii îi bat la ușă lui Galip, însă, fiindcă el nu are cu ce să plătească, aceștia îi răpesc copilul pe care îl are cu Zeynep, Aylin.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Zeynep trăiește, astfel, drama vieții ei, ea încercând să facă rost de bani pentru a-și recupera copilul.

În această seară Cemre va fi victima unui jaf.

Dacă vrei să vezi ce se întâmplă în episodul 2 din primul sezon al serialului "La răscruce" trebuie să știi că îl poți urmări și online, live video pe Kanal D, din România și Republica Moldova, accesând  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil.  

Citeste si: Melisa Asli Pamuk (Cemre din "La rascruce"), olandeza care a cucerit publicul din Turcia cu frumusetea ei rapitoare si cu un talent de exceptie! Iata cum si-a inceput tanara cariera in actorie!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.