Simona Hapciuc de la Survivor, poveste ireala de viata! Prietenele sale au facut dezvaluiri incredibile la Teo Show: ''Gandindu-ma un pic si la trecutul ei...''

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 ian 2021, 18:50
simona hapciuc Foto(4)
Simona Hapciuc, una dintre cele mai puternice concurente de la Survivor Romania 2021.

Simona Hapciuc are o poveste de viata extrem de trista! Prietenele sale au venit la Teo Show si au povestit despre viata plina de greutati a Faimoasei Simona Hapciuc si cum o sustin in competitia Survivor Romania.

Parasita de mama la doar 3 ani si de tatal copilului atunci cand a aflat ca este insarcinata, Simona Hapciuc de la Survivor Romania s-a transformat treptat intr-o adevarata luptatoare!

Actrița, vedetă de televiziune, antrenor de fitness, iar acum concurentă în echipa Faimoșilor, la Survivor România, Simona Hapciuc are o poveste dramatică de viata. Este mamă singură, iar dorul de copilul ei este, poate, cel mai mare obstacol pentru ea în competiție.

Simona Hapciuc, poveste incredibila de viata inainte de Survivor Romania

Simona Hapciuc adovedit deja inca din primele editii ale emisiunii Survivor Romania ca este una dintre cele mai puternice concurente. Competitiva si determinata, Simona incearca sa se integreze cat mai mult in echipa Faimosilor.

Doua dintre cele mai bune prietene de-ale sale au venit la Teo Show si au povestit despre viata plina de greutati a Faimoasei Simona Hapciuc si cum o sustin in competitia Survivor Romania.

Intrebate ce parere au despre Simona in cadrul competitie Survivor Romania, acestea au raspuns cu sinceritate ca au mare incredere in prietena lor si cred cu tarie ca va face fata cu brio tuturor provocarilor si va rezista mult in cadrul concursului, mai ales de dragul fiului ei.

"Nu-mi fac absolut nicio grija pentru Simona, pentru ca asa cum o stiu este o luptatoare si gandindu-ma un pic si la trecutul ei, copilaria ei face fata absolut oricaror conditii!", a

spus Maricela, prietena Simonei Hapciuc.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De asemenea, cele doua prietene ale Simonei Hapciuc au subliniat si faptul ca aceasta a trecut prin multe probleme si necazuri inca din copilarie cand a fost abandonata de mama sa la doar 3 ani si

apoi a ajuns in grija bunicilor sai, insa toate suferintele nu au facut decat sa o intareasca si sa transforme in femeia puternica de astazi.

"Cred ca toate nenorocirile astea care s-au intamplat in trecutul ei au facut-o sa fie ceea ce este Simona in ziua de astazi, o luptatoare! Toate problemele astea o fac sa treaca peste toate problemele care vin!",

a adaugat prietena Simona.

Citeste si: Cum arăta Simona Hapciuc de la Survivor România 2021, înainte de operațiile estetice? Transformare spectaculoasă

Citeste si: Simona Hapciuc, o concurenta de temut la Survivor Romania! Mirel Dragan face dezvaluiri inedite despre Faimoasa "O vad invingatoare!"

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.