Legendarul om de televiziune Larry King a murit din pricina Covid-19!

Autor: Andrei Ionescu
Larry King a murit

Celebrul realizator de emisiuni TV Larry King a murit la vârsta de 87 de ani.

Larry King se afla internat în spital după ce fusese depistat pozitiv cu Covid-19. Celebrul om de televiziune avea mai multe probleme de sănătate.

„Larry a luptat cu atât de multe probleme de sănătate în ultimii ani și acum se luptă din greu și cu aceasta, este un campion”, declara o sursă apropiată familiei pentru ABC News.

Larry King a fost timp de 25 de ani gazda emisiunii „Larry King Live” la CNN. 

În ultimii ani celebrul realizator al „Larry King Live” s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate, pe care le-a învins. Covid-19 i-a fost însă fatal marelui om de televiziune.

S-a vindecat de cancer

Larry King a avut în 2017 cancer la plămâni și a fost operat. A reușit să scape cu viață.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În aprilie 2019 i s-au montat stenturi, în același an suferind și un atac cerebral. Și în trecut Larry King a avut mari probleme de sănătate. În 1987 Larry King a suferit un atac de cord major, având nevoie de o operație complicată de bypass.

Internat la Centrul Medical Sinai după ce a fost depistat pozitiv cu Covid-19, Larry King mai avea o comorbiditate, diabet de tip 2.

Mai multe vedete de la noi din țară au fost depistate cu Covid-19: Adelina Pestrițu, tenismenii Simona Halep și Horia Tecău, handbalista Cristina Neagu, actorul Horațiu Mălăele, vedeta TV Virgil Ianțu și mulți alții.

Artistul Mihai Budeanu de la 3 Sud-Est a fost în stare gravă din pricina Covid-19. Din fericire, cântărețul s-a vindecat.

Citeste si: Larry King are Covid-19! Legendarul om de televiziune, spitalizat

 

Taguri: