Ce și-au șoptit Culiță Sterp și Alexandra Stan în timpul consiliului de nominalizare? Au crezut că nu îi aude nimeni!

Autor: Amalia Georgescu
Alexandra Stan și Culiță Sterp, concurenți la Survivor România 2021
Sursa: Captură KANAL D

Consiliul de nominalizare din această seară îi pune în dificultate pe Faimoși, astfel că majoritatea concurenților nu știu pe cine să voteze. Ce și-au șoptit Culiță Sterp și Alexandra Stan înainte de a vota?

Faimoșii au parte de un nou consiliu greu, având în vedere că trebuie să facă nominalizări. Deși există nenumărate discuții în echipa lor, Faimoșilor le este din ce în ce mai greu să decidă cine ar trebui să plece acasă, motiv pentru care nu ezită să se consulte între ei pentru a lua cea mai bună decizie. Ce au discutat Culiță Sterp și Alexandra Stan?

Ce i-a spus Alexandra Stan lui Culiță Sterp înainte de a-și exprima votul?

Faimoșii au pierdut și cel de-al doilea joc de imunitate din această săptămână, ceea ce înseamnă că trebuie să nominalizeze din nou un concurent spre eliminare. Decizia nu este deloc una ușoară, iar dacă unii concurenți au deja o strategie în minte, alții nu pot decide pe cine să trimită acasă.

În timp ce Georgiana vorbea despre problemele pe care le-a întâmpinat pe traseu, vizibil emoționată, Culiță Sterp și Alexandra Stan au fost surprinși în timp ce discutau.

Alexandra Stan i-a spus lui Culiță Sterp că dacă este nehotărât în privința votului, ea este de acord să o voteze pe ea, având în vedere că va primi multe voturi. Culiță Sterp i-a explicat colegei de echipă că îi este teamă de reacția celor de acasă dacă va alege să o voteze pe ea, motiv pentru care este este confuz.

Citeste si: Jador, ieșire necontrolată la Survivor România 2021: „Ești o balenă fără nicio...” Tensiuni puternice în echipa Faimoșilor!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2021, a observat discuția dintre Culiță Sterp și Alexandra Stan, moment în care l-a rugat pe Faimos să vorbească deschis despre ceea ce îl macină.

„Domnul Dan, eu nici acum, în secunda asta nu știu, sunt ca cetățeanul ăla turmentat, nu știu cu cine să votez. Habar nu am. Aveam două variante, dar acum nu știu pe cine să votez.

Dacă votez stânga o să fiu judecat că de ce fac asta, dacă votez dreapta cu siguranță o să fiu judecat și din partea cealaltă. Chiar nu știu cu cine să votez. Aș vrea, dacă se poate, să mă votez pe mine. Nu știu, chiar nu știu ce să fac. Dau un exemplu, dacă îmi permiteți. Georgiana și cu Alexandra sunt cele mai slabe din echipă la ora actuală, pe bază sportivă, aduc cele mai puține puncte, în fine.
Dacă o votez pe Georgiana, ea a venit aici oarecum să își găsească tatăl, i-aș tăia orice șansă să și-l mai găsească și pentru asta îmi pare rău. Și eu de câțiva ani trăiesc fără tată și știu ce înseamnă. Dacă votez dreapta, pe ea (n.r Alexandra Stan), mă gândesc că este o persoană foarte cunoscută, toți fanii ei mă vor judeca, așa că o să îmi iau mult hate că de ce am votat-o pe Alexandra Stan, care este până la urmă un nume. Chiar nu știu pe cine să votez. O să mă mai gândesc, dar nu o să știu.”,
a spus Culiță Sterp în timpul consiliului de nominalizare.  

Citeste si: Incredibil ce se întâmplă în echipa Războinicilor! Ies la iveală detalii picante: „V-am prins pe voi doi...”