Cine i-a trimis mesaj lui Culiță Sterp la Survivor România 2021? Faimosul s-a emoționat până la lacrimi: „Ești omul pe care...”

Autor: Amalia Georgescu
Culiță Sterp, emoționat la Survivor România 2021
Sursa: Captură KANAL D

Faimoșii au obținut o victorie importantă la Survivor România. Au câștigat jocul de comunicare, astfel că acum se pot bucura de mesaje și fotografii din partea celor dragi. Ce mesaj a primit Culiță Sterp?

Cu toate că și-ar fi dorit să afle vești despre iubita lui, Daniela, care este însărcinată cu primul lor copil, dar și din partea familiei, premiul din această seară îi va permite lui Culiță Sterp să citească un mesaj venit din partea unui prieten drag. Despre cine este vorba?

Culiță Sterp, mai emoționat ca niciodată. Ce mesaj a primit Faimosul?

Faimoșii au reușit performanța de a câștiga jocul de comunicare  cu scorul de 10 la 1, astfel că toți cei din echipă se vor bucura de un coș plin cu fructe și vor avea posibilitatea de a citi mesaje și de a vedea fotografii cu oamenii dragi lor. Miza a fost uriașă, astfel că Faimoșii s-au moblilizat pentru a obține victoria.

Culiță Sterp a primit un mesaj emoționant din partea unui prieten apropiat, pe nume Ghiță, iar în momentul în care a citit ceea ce acesta i-a scris, concurentul de la Survivor România 2021 s-a

emoționat. Deși încearcă să pară un bărbat dur, Culiță Sterp este o persoană sensibilă, lucru pe care l-a demonstrat în cadrul competiției.

Citeste si: Jador a recunoscut. Încă are sentimente puternice pentru ea: „Mi-aș fi dorit să primesc un mesaj de la... Ea era și familia și prietena mea!”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Fratele meu Culiță, mă bucur foarte mult că îți pot trimite acest mesaj. Mă bucur că ești acolo în concurs, că ești omul pe care îl cunosc de foarte mulți ani, un om puternic și curajos pe care nimic nu îl poate opri din ceea ce își propune. Fii tu în continuare, fii omul cu suflet bun pe care toată lumea îl cunoaște și cu siguranță din tot ce ai demonstrat până acum o să te întorci acasă învingător.

Să știi că toți fanii tăi, acum într-un număr mult mai mare decât înainte să pleci în concurs, te susțin și te apreciază, ești cel mai puternic concurent. Te pup, te iubesc mult de tot și abia aștept să ne revedem, să mă pot lăuda că sunt prietenul câștigătorului Survivor România 2021.”, este mesajul pe care Culiță Sterp l-a primit din partea lui Ghiță, un bun prieten. 

Culiță Sterp este unul dintre cei mai buni concurenți de la Survivor România. De la începutul competiției și până în prezent, Faimosul a adus o mulțime de puncte pentru echipa sa. 

Citeste si: Alin din echipa Războinicilor a izbucnit în lacrimi la Survivor România: „Mă doare carnea pe mine...” A făcut dezvăluiri emoționante din viața personală

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.