In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Prizoniera destinului”, Mehdi este pe urmele lui Zeynep!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 ian 2021, 11:21
video Foto(4)

Zeynep este urmarita mereu de Mehdi, care vrea sa afle pas cu pas ce se intampla cu fosta lui sotie.

Zeynep se simte deranjata ca, oriunde merge, apare Mehdi. Frumoasa fata crede ca fostul sot inca incearca sa ii controleze viata, si acest lucru o deranjeaza peste masura. Zeynep ii cere lui Mehdi sa stea departe de ea. Pe de alta parte, Nermin incearca sa aprofundeze relatia cu Baris. Barbatul insa are alte planuri…

Zeynep, urmarita pas cu pas de Mehdi!

Cemile incearca sa ii fie alaturi surorii ei mai mari, mai ales in aceasta perioada in care Mujgan a ramas sa locuiasca in casa doar cu fratele ei. Cemile o compatimeste pe Mujgan, care a fost nevoita sa renunte la iubirea vietii ei, Burhan, pentru ca familia ei sa traiasca linistita. Pe de alta parte, pentru Mujgan, nimic nu primeaza, in afara de Mehdi si este dispusa sa renunte la tot pentru fratele ei.

Burhan inca spera ca el si femeia de care este indragostit de ani buni sa fie impreuna…

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Prizoniera destinului”, la Kanal D.

Citeste si: Burhan recurge la un gest extrem! Aflati ce mare tragedie se va abate asupra familiei Karaca, LUNI, 25 ianuarie, intr-un nou episod dramatic din Prizoniera destinului, de la 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Cine sunt actorii din serialul turcesc Prizoniera destinului! Iata detalii inedite despre celebrii actori, dincolo de platourile de filmare!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.