Zeynep ia o decizie radicala in privinta lui Mehdi! Aflati ce se va intampla, ASTAZI, 26 ianuarie, intr-un nou episod dramatic din "Prizoniera destinului", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 ian 2021, 10:56
Zeynep din Prizoniera destinului Foto(7)
Zeynep are de gand sa il pedepseasca pe Mehdi pentru toate suferintele provocate.

Zeynep constata cu amaraciune ca Mehdi nu s-a schimbat deloc, ci este stapanit de aceeasi furie nebuna.

Serialul turcesc "Prizoniera destinului", difuzat la Kanal D de luni pana miercuri, de la ora 20:00, prezinta povestea fabuloasă a frumoasei Zeynep, care deja i-a cucerit pe telespectatori, cu situatii emotionante, inspirate din fapte reale.

"Prizoniera destinului" este un serial inspirat dintr-o poveste de viață reală, și o are în centrul acțiunii pe Zeynep, personaj interpretat magistral de celebra actrita Demet Özdemir, o fată frumoasă care trece printr-o serie de experiențe dramatice.

Pentru ea viața devine un carusel de emoții intense. Parinții naturali o dau spre adoptie, iar tânăra intră în mijlocul unei familii adoptive care o va crește cu responsabilitate și dragoste.

Zeynep trăiește într-un mediu echilibrat, înconjurată de iubire și educată în cel mai bun mod cu putință, dar totul ia o turnura dramatică din momentul în care mama naturală își face apariția în viața tinerei, căutând să recapete controlul asupra vieții fiicei sale.

Zeynep, decizie radicala in privinta lui Mehdi

Dupa disparitia lui Mujgan, Mehdi sufera cumplit si incearca sa se refugieze in bratele fostei sale sotii, Zeynep, insa aceasta nu are de gand sa-l primeasca din nou in viata sa, ci doar sa ii aline suferinta. Fapt ce il infurie din nou pe Mehdi, care spera inca intr-o impacare si continua sa o urmareasca obsesiv pe Zeynep pentru a afla daca se afa sau nu in preajma lui Baris.

Intre timp, tanara descopera impreuna cu Baris faptul ca Mehdi a fost cel care i-a vandalizat masina, intr-o criza de furie dezlantuita. Moment in care Zeynep realizeaza ca fostul ei sot nu s-a schimbat asa cum sustinuse, ci dimpotriva este din ce in ce mai stapanit de un cumul de sentimente nocive, furie, razbunare si gelozie, care s-au acutizat odata cu moartea lui Mujgan.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Disperata de cele aflate, Nermin incearca din rasputeri sa o convinga pe Zeynep sa ia masurile cuvenite impotriva lui Mehdi, pentru a fi pedepsit.

In cele din urma, tanara se vede nevoita sa ia o decizie extrem de dificila in privinta lui Mehdi, in ciuda faptului ca trebuie sa treaca peste iubirea ce inca i-o poarta. Cum va reactiona barbatul atunci cand va descoperi ca Zeynep are de gand sa-l pedepseasca pentru faptele sale, aflati astazi, intr-un nou episod dramatic din serialul Prizoniera destinului, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Cine sunt actorii din serialul turcesc Prizoniera destinului! Iata detalii inedite despre celebrii actori, dincolo de platourile de filmare!

Citeste si: Cum arăta indragita Zeynep din serialul "Prizoniera destinului" înainte de operațiile estetice! Diferența e incredibilă! Iata cat de mult s-a schimbat Demet Ozdemir!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.