Ella de la Puterea Dragostei trece prin clipe de groază: „Numai belele”

Autor: Elena Padure
Actualizat: 20 iul 2022, 23:00
Ella de la Puterea Dragostei trece prin momente dificile

Tatăl Ellei de la Puterea Dragostei urmează să treacă printr-o operaţie, la Iaşi.

Ella Tina a participat la cel de-al doilea sezon Puterea Dragostei, fiind una dintre cele mai iubite concurente. Deşi a ajuns până în Marea Finală a sezonului doi, ea nu a reușit să câștige. Bruneta trece prin clipe dificile, din cauza unei intervenţii chirurgicale pe care o va suferi tatăl ei. 

Cu ce s-a ocupat Ella după ieşirea din casa Puterea Dragostei

După ieşirea din competiţie,  Ella s-a concentrat pe cariera ei muzicală, dar și pe proiectele personale. Ea şi-a luat ţtoţi admiratorii prin surprindere după ce a lansat piese împreună cu Culiță Sterp sau cu Rafaelo.

Ella Tina a fost foarte apreciată de fani, iar piesele au strâns peste un milion de vizualizari. Internauții sunt de părere că bruneta îşi merita cariera în muzică. 

Citeste si: Prima reacție a Ellei după ce Jador a recunoscut la Survivor România că nu o poate uita pe Georgiana

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ella de la Puterea Dragostei, momente de groază

Ella Tina are parte de momente grele după ce a aflat că tatăl ei trebuie să se opereze. Vedeta părăsit de urgență Capitală și a plecat spre Iași, unde tatăl ei va suferi intervenţia chirurgicală. Bruneta a mărturisit că a început acea foarte prost și că are parte numai de ”belele”.

Citeste si: Ella a suferit un accident! E incredibil cum s-a petrecut totul!

Nu știu ce zi aveți voi...dar eu am o zi foarte proastă. Am început de dimineață numai cu stângul. La un moment dat nu mai mă țineau frânele. Numai belele. În fine, sper ca măcar voi să aveți o zi bună. Eu merg până la Iași că se operează tatăl meu. Am un drum lung-lung până acolo...de șase ore. Mai am și treabă prin București...mă prinde noaptea!”, a transmis Ella de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Ella iubeste din nou? Este vorba despre un fost concurent Puterea dragostei: ''Sa-mi expun sentimentele''