Mehdi recurge la un gest extrem! Aflati ce se va intampla cu Zeynep, ASTAZI, 27 ianuarie, intr-un nou episod dramatic din "Prizoniera destinului", de la 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 ian 2021, 12:10
Mehdi din serialul Prizoniera destinului Foto(7)
Mehdi o rapeste pe Zeynep!

Stapanit de furie si gelozie, Mehdi recurge la un nou gest extrem fata de Zeynep, care incerca din rasputeri sa se ascunda.

Productia turceasca "Prizoniera destinului" este inspirata dintr-o poveste de viață reală, și o are în centrul acțiunii pe Zeynep, personaj interpretat magistral de celebra actrita Demet Özdemir, care trece prin multe experiențe dramatice. Pentru ea viața devine un carusel de emoții intense. Parinții naturali o dau spre adoptie, iar tânăra intră în mijlocul unei familii adoptive care o va crește cu responsabilitate și dragoste.

Zeynep trăiește într-un mediu echilibrat, înconjurată de iubire și educată în cel mai bun mod cu putință, dar totul ia o turnura dramatică din momentul în care mama naturală își face apariția în viața tinerei, căutând să recapete controlul asupra vieții fiicei sale, ceea ce ii va aduce numai necazuri.

Mehdi o rapeste pe Zeynep! Aflati in episodul de astazi, ce se va intampla cu tanara, care devine prizoniera fostului ei sot!

Decesul surorii sale, Mujgan, il dezechilibreaza teribil pe Mehdi, care devine victima propriilor sale suferinte, frustrari si temeri. Barbatul sufera cumplit de cand a aflat ca Zeynep a decis sa se indeparteze definitiv de el si mai mult de atat i-a impus si un ordin de restrictie.

Stapanit de furie si gelozie, Mehdi recurge din nou la un gest necugetat fata de fosta sa sotie. Fara sa gandeasca limpede, acesta o rapeste pe Zeynep chiar din casa lui Baris, acolo unde tanara se refugiase pentru a se proteja.

In ciuda rugamintilor fetei, Mehdi actioneaza dupa propriul lui plan, sperand ca de data aceasta va reusi sa o recupereze pe Zeynep, insa nu realizeaza ca atitudinea lui nu face decat sa o inspaimanteze si sa o indeparteze si mai mult pe fosta lui sotie.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de alta parte, Baris demareaza o serie de demersuri pentru a o gasi pe Zeynep si a o readuce in sanul familiei sale. Sakine si Nermin sunt disperate ca fiica lor ar putea sfarsi tragic, asemenea lui Mujgan si il implora pe Baris sa faca tot posibilul sa o gaseasca inainte sa fie prea tarziu.

Aflati ce se va intampla cu Zeynep, astazi, intr-un nou episod dramatic din serialul Prizoniera destinului, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Cum arăta indragita Zeynep din serialul "Prizoniera destinului" înainte de operațiile estetice! Diferența e incredibilă! Iata cat de mult s-a schimbat Demet Ozdemir!

Citeste si: Cine sunt actorii din serialul turcesc Prizoniera destinului! Iata detalii inedite despre celebrii actori, dincolo de platourile de filmare!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.