Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 27 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Alexandra, uluita de aparitia unui fost iubit in emisiune!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 27 ian 2021, 15:00
Un nou concurent isi face aparitia in casa Puterea dragostei

Concurentele de la Puterea dragostei sunt placut surprinse de aparitia unui nou baiat! Urmăriti emisiunea și Live Video Online pe kanald.ro.

In ultimul timp concurenții de la Puterea dragostei aproape că nu se mai pot stăpâni atunci când sunt implicați în anumite conflicte, motiv pentru care, în ultima perioadă, scenele de violență fizică și verbală au fost la ordinea zilei.

Daca in ediția de marti a emisiunii Puterea dragostei concurentii au incercat sa revina la sentimente mai bune, in editia de astazi, inca de la primele ore ale diminetii spiritele s-au agitat din nou si s-au iscat noi certuri si discutii aprinse in casa fetelor.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Saptamana continua in casa Puterea dragostei in aceeasi atmosfera tensionata ce are la baza multe frustrari, individii si gelozii. Replici tăioase, reproșuri și mulți nervi, cam așa s-ar putea rezuma in cateva cuvinte editia de astazi, miercuri, 27 ianuarie.

Emisiunea care face parte din programul TV al postului Kanal D este difuzată și online, live video pe Kanal D, astfel că nu trebuie să fii mereu în fața televizorului pentru a vedea fiecare ediție. Puteti

urmari emisiunea "Puterea dragostei" oriunde v-ati afla, accesând pagina oficiala de LIVE STREAM  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.  

Surpriza uriasa in casa Puterea dragostei! Cazi, noul concurent, a avut o relatie cu Alexandra in trecut!

Momentele tensionate si situatiile conflictuale in casa Puterea dragostei nu vor lipsi nici astazi. Se pare ca atat fetele cat si baietii nu vor reveni la sentimente mai bune, ci vor continua sa se jigneasca, uitand parca scopul venirii lor in emisiune, si anume acela de a-si cauta jumatatea si de a pune

dragostea pe primul loc.

In editia precedenta a emisiunii Puterea dragostei, Alexandra a avut un schimb de replici acide cu Nicos, astazi, tanara ii va declara razboi Medei, marea sa rivala. Cearta lor apriga a inceput inca de la primele ore ale diminetii.

Dupa un schimb de replici acide, Alexandra incearca sa o loveasca pe Meda cu o perna, moment in care intre cele doua rivale se isca un adevarat razboi.

Nici Meda nu se lasa mai prejos, ci riposteaza cu aceeasi ura si sete de razbunare. Intre cele doua concurente intervin cateva colegele de ale lor insa spiritele tot nu se calmeaza si atunci apar si oamenii din staff pentru a stinge conflictul.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tot in editia de astazi, fetele au parte de o surpriza de proportii, un nou concurent, pe nume Cazi, isi face aparitia in cadrul emisiunii. Cea mai incantata si in acelasi timp extrem de surprinsa este Alexandra, care recunoaste ca a avut o idila cu el cu ceva vreme in urma.

Insa si mai mare ii va fi mirarea Alexandrei atunci cand Cazi o va invita la dans pe Andrada, care pare sa il admire din prima clipa pe carismaticul tanar. 

Aflati ce reactii va starni aparitia noului concurent, urmarind editia de astazi a emisiunii Puterea dragostei, de la ora 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 26 ianuarie –Prima parte- VIDEO. Maria, fata in fata cu Alex Stoica! "Nu vreau sa te supar, dar..."

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 26 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Alexandra si Nicos, momentul adevarului! "Tie iti place de mine, nu mie de tine!"

 

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.