Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 28 ianuarie –Prima parte- VIDEO. Alexandra pune capat definitiv relatiei cu Codrut!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 ian 2021, 08:00
alexandra de la Puterea dragostei Foto(4)
Alexandra, dezamagita pe Codrut!

Alexandra rabufneste din cauza gelozie si pune capat relatiei sale cu Codrut! Urmăriti emisiunea Puterea dragostei si și Live Video Online pe kanald.ro.

Atmosfera in casa Puterea dragostei a devenit din zi in zi mai tensionata. Concurenții aproape că nu se mai pot stăpâni atunci când sunt implicați în anumite conflicte, motiv pentru care, în ultima perioadă, scenele de violență fizică și verbală au fost la ordinea zilei.

Daca in ediția de miercuri a emisiunii Puterea dragostei spiritele s-au incins din nou intre concurenti mai ales in casa fetelor, unde Alexandra s-a razboit cu Meda, in editia de astazi, certurile apar din nou la orizont.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Saptamana pare sa continua in casa Puterea dragostei in aceeasi atmosfera tensionata generata de multe frustrari, individii si gelozii. Replici tăioase, iesiri nervoase si jigniri, cam așa s-ar putea rezuma in cateva cuvinte editia de astazi, joi, 28 ianuarie.

Indragita emisiune care face parte din programul TV al postului Kanal D este difuzată și online, live video pe Kanal D, astfel că nu trebuie să fii mereu în fața televizorului pentru a vedea fiecare ediție. Puteti

urmari emisiunea "Puterea dragostei" oriunde v-ati afla, accesând pagina oficiala de LIVE STREAM  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.  


Alexandra si Codrut pun punct relatiei lor! Cum va reactiona Daiana? "Sa stai pentru totdeauna in bratele ei"

Crizele de gelozie si situatiile conflictuale in casa Puterea dragostei nu vor lipsi nici astazi. Se pare ca atat fetele cat si baietii nu vor reveni la sentimente mai bune, ci vor continua sa se jigneasca, uitand parca scopul venirii lor in emisiune, si anume acela de a-si cauta jumatatea si

de a pune dragostea pe primul loc.

Inca de la primele ore ale diminetii, Nicos este cel care deschide seria certurilor astazi in casa Puterea dragostei. Acesta susține că fratele Biancăi ar fi un impatimit al pariurilor sportive de cand Mariana nu-l mai baga in seama deloc.

"Ăsta (n.r.: Cristian Comănici) nu mai câștigă premiul de cuplu, n-are nicio șansă, că îl ține Mariana la etajul 10 și se joacă la pariuri de dimineață până seara, a turbat",

a spus Nicos.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tot in editia de astazi a emisiunii Puterea dragostei, Maria si Marinescu poarta un schimb de replici acide, iar concurentul o jigneste grav, spunandu-i ca a refuzat-o pentru ca ii este scarba.

Se reaprinde gelozia in inima Alexandrei, care este deranjata de faptul ca Daiana a recunoscut ca are sentimente pentru Codrut si ii spune raspicat barbatului ca isi doreste sa incheie definitiv relatia cu el.
"Eu te-am trimis in bratele aleia? Nu, baiatul meu, uite acum te trimit in bratele ei si sa stai pentru totdeauna in bratele ei!", ii spune Alexandra.

Aflati cum va reactiona Codrut la decizia Alexandrei si ce va spune Daiana, astazi, intr-o noua editie incendiara Puterea dragostei de la ora 11:00, la Kanal D!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 27 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Alexandra, uluita de aparitia unui fost iubit in emisiune!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 26 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Alexandra si Nicos, momentul adevarului! "Tie iti place de mine, nu mie de tine!"

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.