Iancu Sterp, dezvăluire emoționantă despre Culiță Sterp, concurentul de la Survivor România 2021: „Chiar dacă este la Faimoși...”

Autor: Amalia Georgescu
Frații Sterp, Culiță și Iancu
Sursa: Instagram

Culiță Sterp, concurentul de la Survivor România 2021, are o relație foarte apropiată cu familia sa. Ce dezvăluire a făcut Iancu Sterp, fratele Faimosului, despre acesta?

Culiță Sterp este unul dintre cei mai buni concurenți de la Survivor România 2021, iar după ce a văzut cum se descurcă Faimosul pe trasee, Iancu Sterp este convins că fratele său va aduce acasă marele premiu. Ce mesaj emoționant a postat pe instagram?

Iancu Sterp îi duce dorul fratelui său. Ce dezvăluire a făcut despre Culiță Sterp, Faimosul de la Survivor România 2021?

Culiță Sterp a dovedit încă de la începutul emisiunii Survivor România 2021 că este un concurent puternic și motivat să ajungă cât mai departe în cadrul competiției. Fratele său, Iancu Sterp, știe ce înseamnă această provocare, având în vedere că și el a participat la Survivor România în primul sezon, la acel moment făcând parte din echipa Războinicilor. 

Culiță Sterp face parte din echipa Faimoșilor  la Survivor România 2021, însă fratele acestuia a ținut să sublinieze că deși Culiță luptă alături de vedete, în sufletul acestuia se ascunde un mare războinic.

Iancu Sterp le-a mulțumit tuturor celor care îl susțin pe Culiță Sterp și a adăugat că având în vedere performanțele acestuia de până acum, cu siguranță se va întoarce învingător.

„Mulțumim celor care îl susțineți pe Culiță la Survivor! Chiar dacă este la Faimoși, el este un războinic. Am încredere în Culiță și sunt sigur că va câștiga. Chiar dacă nu va câștiga, eu și familia lui îl vom aștepta acasă cu același entuziasm și cu iubire!”, este mesajul pe care Iancu Sterp l-a scris pe instagram. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cumnatul lui Culita Sterp de la Survivor Romania, rapus de durere inainte sa i se nasca copilul! Barbatul cu un ochi rade, cu altul plange

Apropiații lui Culiță Sterp deja îi duc dorul Faimosului, în special iubita acestuia, Daniela Iliescu, care este însărcinată și urmează să aducă pe lume primul lor copil. Deși toți cei dragi îi simt lipsa lui Culiță Sterp, Faimosul este susținut de toată familia, iar apropiații speră se se întoarcă acasă cât mai târziu și să facă față tuturor provocărilor din Republica Dominicană. 

Citeste si: Iubita lui Culiță Sterp, reacție neașteptată în mediul online: "Să existe și o lege și pentru înșelarea..."