Vezi online serialul "La răscruce" subtitrat în limba română - Episodul 3, sezonul 1, joi, 28 ianuarie - VIDEO

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 ian 2021, 21:45
la rascruce Foto(4)
Un accident teribil aduce mari schimbari in vietile celor patru protagonisti: Kadir, Zeynep, Cmere si Kerem.

Episodul 3 din serialul "La răscruce" este difuzat în această seară, de la ora 23:45, la Kanal D. Productia poate fi urmărita și online subtitrata în limba română pe pagina oficială a site-ului kanald.ro.

Serialul “La răscruce” (titlul original: “Çarpışma”), o nouă producție turcească de succes, difuzat la Kanal D, joi si vineri, de la ora 23:45. Fanii serialelor turcești vor avea ocazia să descopere, pe lângă o intrigă puternică și o dinamică aparte a firului epic, și actori apreciați de publicul din România, care s-au remarcat în producții difuzate anterior de Kanal D. Celebrii actori turci Kıvanç Tatlıtuğ (rolul Kadir) și Elçîn Sangu (Zeynep Tunc) sunt protaginistii unei distribuții de excepție, asa cum este cea a serialului “La răscruce”.

Vezi Video Online subtitrat serialul "La răscruce" pe Kanal D

Intriga serialului “La răscruce” începe puternic și îl are în centrul acțiunii pe Kadir (Kıvanç Tatlıtuğ) care își pierde soția și fiica într-un cumplit act terorist. Starea de vinovăție pentru cele întâmplate îl acaparează, acesta fiind tot mai hotărât să se sinucidă, provocând un accident de mașină. Însă decizia acestuia de a-și curma viața îi va schimba, fără voia sa, cursul vieții.

Această decizie a personajului central are potențialul de a schimba cu totul și existențele celor implicați în accident - Kadir, Zeynep, Kerem (Alperen Duymaz) și Cemre (Melisa Asli Pamuk).

Dacă vrei să vezi ce se întâmplă în episodul 3 din primul sezon al serialului "La răscruce" trebuie să știi că îl poți urmări și online, live video pe Kanal D, din România și Republica Moldova, accesând  pagina oficiala de LIVE STREAM  de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil. 

 

Citeste si: Vezi online serialul "La răscruce" subtitrat în limba română- Episodul 2, sezonul 1, vineri, 22 ianuarie- VIDEO

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Vezi online serialul "La răscruce" subtitrat în limba română- Episodul 1, sezonul 1, joi, 21 ianuarie- VIDEO

Un accident cumplit schimba vietile protagonistilor serialului "La rascruce"

In urma unui teribil accident, Kadir, Zeynep, Cemre și Kerem zac inconștienți intre fiarele vehiculelor. Zeynep este prima care își revine și mare îi este șocul când îl recunoaște pe Kadir în mașina poliției.

Zeynep se confruntă cu o mare dilemă, să îl ajute pe acesta sau să își salveze fiica.

La fața locului când vin echipele medicale și pompierii îi mai găsesc la locul accidentului, in mașini, doar pe Cemre și Kerem, care sunt duși la spital, mai ales ca frumoasa Cemre se află in stare foarte gravă. Zeynep merge pentru a-și elibera fiica din mâinile lui Veli, urmărită fiind de Kadir, însă rănile ii aduc unul lângă altul pe paturile de spital.

Intre timp Demir si Belma află ca au fost jefuiți.

Planurile lui Zeynep de a-și salva fiica sunt date pentru cap, aceasta fiind reținută de poliție pentru furtul banilor din seiful băncii la care lucra. Kerem si Yakup își dau seama ca pot utiliza in interesul lor filmarea pe care o au cu Demir si Belma, care trăiesc cu spaima ca dragostea lor interzisă va fi descoperită.

Citeste si: Un accident care schimba vietile tuturor! Afla ce se va intampla in această seară, intr-un nou episod dramatic din serialul "La Răscruce", imediat dupa „Survivor Romania”, la Kanal D!  

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.