Culiță Sterp va fi tată de gemeni? Iubita Faimosului de la Survivor a vorbit despre sarcina

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 21 iul 2022, 04:15
Culiță Sterp de la Survivor România va avea gemeni?

Culiță Sterp și Daniela Iliescu vor deveni părinți pentur prima dată în acest an. Iubita Faimosului de la Survivor România a făcut dezvăluiri despre sarcină.

Culiță Sterp a acceptat provocarea Survivor România 2021 și se pare că a știut de ce nu dă cu piciorul unei astfel de oportunități! Încă de când a început sezonul cu numărul 2 al competiției din Republica Dominicană,  artistul a demonstrat că este cel mai bun, iar asta nu o spunem doar noi, ci și clasamentul.

Citeste si: Sora lui Culiță Sterp de la Survivor România 2021 a răbufnit: „Nu pot să cred că e real!” Cine a înfuriat-o pe Ileana Sterp? 

Daniela Iliescu, detalii despre sarcină

Faimosul Culiță Sterp a reușit să își ajute echipa de fiecare dată cu puncte și de cele mai multe ori a fost și cel care a adus punctul câștigător, la ștefeta mixtă!

Pentru fiecare ediție Survivor România, familia lui Culiță Sterp se reunește pentru a-l susține din fața televizorului.

Bineînțeles, Daniela Iliescu, iubita artistului, nu lipsește, deoarece aceasta face deja parte din familie.

Iubita lui Culiță Sterp de la Survivor România este însărcinată și urmează să îl facă tătic pe faimos în curând.   

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sterp Iancu (@sterp_iancu_98)

Într-o atmosferă extrem de relaxată, de familie, discuțiile și glumele nu au contenit, iar fratele mai mic al artistului, Iancu Sterp, a început să scape detalii despre sarcina cumnatei sale. Fostul concurent Survivor a dezvăluit că în realitate, familia se va mări cu trei membri, întrucât Daniela este însărcinată cu tripleți, potrivit kfetele.

Citeste si: Culiţă Sterp de nerecunoscut: "Nu l-am văzut niciodată așa și îl cunosc de multă vreme"! Ce s-a întâmplat cu faimosul înainte de plecarea la Survivor România 2021

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Ne-am strâns și noi aici în familie, cu cumnata, cu Mama Geta, cu sora, cu ălălalt cumnat, așteptăm să înceapă Survivor România și vreau să vă zic că...Daniela o să aibă tripleți!,  a dezvăluit Iancu.

Nu, gemeni! Unu-i al meu și unu-i al Getei!”,  a adăugat imediat iubita lui Culiță, Daniela Iliescu, în spirit de glumă.

Unde și-a cunoscut Culiță Sterp iubita? 

Recent, în cadrul emisiunii Teo Show, Daniela a vorbit despre relația pe care o are cu faimosul Culiță Sterp. Viitoarea mămică a mărturisit că se cunosc de 13 ani, dar a spus și unde l-a cunoscut pe tatăl viitorului lor copil.

„Ne-am cunoscut la liceu, cred că sunt deja 13 ani de când ne știm. Ne-am cunoscut în clasa a 9-a... Chiar am și participat și la eveniment. Ne-am înțeles foarte bine, eram prieteni, am păstrat legătura mereu, m-am împrietenit și cu surorile lui și am ținut mereu legătura... Am mai păstrat așa legătura, dar niciodată nu mi-am imaginat că vom avea ceva..",  a povestit Daniela Iliescu.

Citeste si: Iancu Sterp, dezvăluire emoționantă despre Culiță Sterp, concurentul de la Survivor România 2021: „Chiar dacă este la Faimoși...”

Daniela Iliescu a menționat  că în momentul în care a început să se întâlnească cu Culiță, el nu era într-o relație. De asemenea, viitoarea mămică a fost mai reținută la început, deoarece credea că faimosul este în continuare într-o relație cu Carmen de la Sălciua, fosta lui soție.

„Prima dată cred că ne-am întâlnit undeva la munte, întâmplător.  Tot ce m-a atras de data asta e că el tot venea să ne întâlnim. Eu nu am mai ezitat să ne întâlnim, eram liberi amândoi. La început am ezitat pentru că eu credeam că mai este într-o relație și nu am vrut să fiu a cincea roată la căruță, nici să mi se pună vreo etichetă. La început am refuzat până mi-a clarificat chiar singur. La început cred că am stat vreo săpătmănână în care venea seară de seară, stăteam în mașină și povesteam tot felul de lucruri”, a dezvăluit iubita lui Culiță Sterp, la Teo Show.