Live Stream Online Puterea Dragostei - Editia de sambata, 30 ianuarie –Prima parte- VIDEO. Iese la iveala un secret socant al Ayei! Cum va reactiona Marinescu!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 ian 2021, 14:00
Puterea dragostei la Kanal D Foto(4)
Nicos dezvaluie secretul Ayei!

Nicos scoate la iveala un secret al Ayei! Urmăriti emisiunea Puterea dragostei si si Live Video Online pe kanald.ro.

In ediția de sambata, 30 ianuarie, a emisiunii Puterea dragostei se declanseaza noi tensiuni între concurenți. Acestia devin din ce in ce mai orgoliosi si mai irascibili, declansand multe situatii conflictuale, astfel ca în ultima perioadă, scenele de violență fizică și verbală au fost la ordinea zilei.

Concurenții isi pierd cumpatul aproape in fiecare zi, uita de bunele maniere și fie aruncă cu lucruri, fie ajung să se bată, chiar dacă sunt conștienți de faptul că un astfel de comportament este total nepotrivit intr-un show televizat.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Daca in ediția de vineri a emisiunii Puterea dragostei spiritele s-au incins din nou intre concurenti mai ales in casa fetelor, unde Nicos s-a contrat aprig cu Nicos, in editia de astazi, se ivesc noi conflicte. Atat fetele cat si baietii nu vor reveni la sentimente mai bune, ci vor continua sa se jigneasca, uitand parca scopul venirii lor in emisiune, si anume acela de a-si cauta jumatatea si de a pune dragostea pe primul loc.

Indragita emisiune Puterea dragostei face parte din programul TV al postului Kanal D este difuzată și online, live video pe Kanal D, astfel că nu trebuie să fii mereu în fața televizorului pentru a vedea fiecare ediție. Puteti urmari emisiunea "Puterea dragostei" oriunde v-ati afla, accesând pagina oficiala de LIVE STREAM  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.


Nicos dezvaluie secretul Ayei! Cum va reactiona Marinescu!

In casa Puterea dragostei saptamana se sfarseste in aceeasi atmosfera tensionata generata de multe frustrari, invidii si gelozii. Replici tăioase, iesiri nervoase si jigniri, cam așa s-ar putea rezuma in cateva cuvinte editia de astazi, sambata, 30 ianuarie 2021.

In editia de vineri a emisiunii Puterea dragostei, Cristian Comanici a fost extrem de deranjat de atitudinea lui Marinescu.

Comanici a explodat de nervi in momentul in care Marinescu s-a laudat ca este mereu admirat de multe femei pentru ca are un farmec aparte. O cearta apriga a izbucnit ieri si in casa fetelor. Mariana și Alexandra s-au contrat dur si au ajuns din nou la jigniri grave.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In editia de astazi, Nicos atinge un subiect sensibil ce o are in centrul atentiei pe Aya. Acesta divulga secretul concurentei, spunand in gura mare cu cine isi doreste tanara o relatie. Nicos sustine ca Aya il place pe Marinescu si ar fi vrut sa formeze un cuplu cu el, insa mama ei i-a interzis cu desavarsire acest lucru.

Tot in editia de astazi a emisiunii Puterea dragostei, Maria o loveste in cap cu un obiect dur pe Mariana, in timpul unui conflict cu Cristian Comanici.

Toti concurenții și staff-ul sunt de-a dreptul consternați de gestul oribil al Mariei. Mariana este ajutată de Mădălina și Cristian Comănici si iese din platou pentru a primi ingrijiri. Cristian Comănici este revoltat de gestul Mariei si are o iesire nervoasa fara precedent.

Aflati ce se va intampla astazi, intr-o noua editie incendiara Puterea dragostei, de la ora 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Editia de vineri, 29 ianuarie –A doua parte- VIDEO. George, iesire nervoasa fara precedent! "Scrie pe fruntea mea, prost?"

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Editia de joi, 28 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Meda paraseste in lacrimi platoul emisiunii!

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.