Simona Hapciuc a clacat! Faimoasa a plans in hohote: "Devenim tot mai rai"

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 21 iul 2022, 05:05
Simona Hapciuc plange

Simona Hapciuc este foarte afectata de ce se intampla in tabara Faimosilor.

Faimoasa a plans in hohote si a explicat prin ce trece.

"Devenim tot mai rai", s-a plans Simona Hapciuc. Tensiunile au aparut in tabara Faimosilor dupa infrangerea de astazi.

Faimosii au condus la inceput, apoi a fost 7-7, iar meciul s-a incheiat cu scorul de 10-7.

Albert a adus punctul decisiv, invingandu-l in duelul final pe Catalin Morosanu.

Tensiuni in tabara Faimosilor

Au fost discutii serioase in tabara Faimosilor dupa infrangerea de astazi. Tot Georgiana a fost in centrul discutiilor, avand in vedere faptul ca pe traseu a avut o performanta foarte slaba.

Marilena nu i-a dat nicio sansa Georgianei, iar colegii ei sunt revoltati ca nu pare sa dea 100% in jocurile contra Razboinicilor.

Jador a avut, recent, o iesire, jignind-o dur pe Georgiana.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Culita Sterp i-a spus Georgianei, recent, ca trebuie sa slabeasca.

"Mai lasa nuca aia de cocos", i-a zis artistul.

Faimosii au castigat ultimele doua jocuri, cu exceptia celui de astazi si, la fel ca in cazul Razboinicilor, tensiunile au aparut odata cu pierderea jocului.

Razboinicii pareau un grup foarte sudat, insa disensiunile au devenit evidente si pentru ei in urma pierderii jocurilor pentru imunitate.

Cine este Simona Hapciuc de la Survivor Romania 2021

Simona Hapciuc nu a mai rezistat si a clacat in weekend, in timpul show-ului Survivor Romania 2021.

"Mi s-au adresat cuvinte foarte grele, as vrea sa se inteleaga ca imi pare rau, sunt efrectiv daramata inauntrul meu, nu am gresit cu nimic nimanui si daca am deranjat pe cineva cu cineva, daca am spus cuiva ceva, mi-am cerut scuze, mereu am incercat sa ii ajut, vreti sa spal ceva, sa culeg lemne, sa culeg cocos, am vorbit cu baietii despre relatiile lor, le-am dat sfaturi, asa sunt eu inimoasa si nu vreau ca altii sa treaca

prin toate experientele de viata prin care am trecut eu. M-au judecat si au aruncat cu noroi in mine cu tot ce au putut, m-au facut ipocrita, mincinoasa..am momente cand simt ca o sa clachez psihic pentru ca toata lumea e foarte rea", a explicat ea.

Simona Hapciuc are o poveste de viata impresionanta. Razboinica a fost parasita de tata pe cand avea 3 ani si, ulterior, parasita de tatal copilului ei atunci cand a aflat ca este insarcinata. 

Experientele de viata au transformat-o intr-o luptatoare formidabila, iar Simona Hapciuc este actrita, vedeta de televiziune si antrenor de fitness. 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.