Simona Hapciuc, daramata de durere la Survivor Romania 2021: "Au aruncat in mine cu tot ce au putut, sunt un suflet care lupta pentru copilul ei" Faimoasa a plans in hohote minute in sir

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 01 feb 2021, 10:41
Simona Hapciuc, hohote de plans la Survivor Romania 2021
Sursa: Captură KANAL D

Simona Hapciuc nu a mai putut suporta presiunea asupra ei din partea coechipierilor care o critica si s-a descarcat in fata camerelor de luat vederi.

Simona Hapciuc a avut un moment in care a clacat psihic din cauza presiunii prea mare de la Survivor Romania 2021. Lipsa somnului, foamea, dar frigul ii face pe toti concurentii sa scoata si partile negative la suprafata, iar primii care au fost supusi unui astfel de test au fost Faimosii unde scandalurile si reprosurile sunt la ele acasa de fiecare data.

Simona Hapciuc, socata de rautatile din interiorul echipei Faimosilor

Citeste si: Simona Hapciuc de la Survivor România 2021 fără operații estetice! Transformarea spectaculoasă a Faimoasei care uimieste cu fizicul ei

De aceasta data, Simona Hapciuc nu a mai rezistat si a izbucnit in lacrimi dupa ce mai multi coechipieri au acuzat-o ca nu face decat sa vorbeasca in plus, cum ar fi Jador. Blonda s-a simtit foarte rau cand i-au fost aduse atat de multe acuzatii incat a afirmat ca tot ce se intampla in echipa Faimosilor se afla sub semnul rautatii.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Mi s-au adresat cuvinte foarte grele, as vrea sa se inteleaga ca imi pare rau, sunt efrectiv daramata inauntrul meu, nu am gresit cu nimic nimanui si daca am deranjat pe cineva cu cineva, daca am spus cuiva ceva, mi-am

cerut scuze, mereu am incercat sa ii ajut, vreti sa spal ceva, sa culeg lemne, sa culeg cocos, am vorbit cu baietii despre relatiile lor, le-am dat sfaturi, asa sunt eu inimoasa si nu vreau ca altii sa treaca prin toate experientele de viata prin care am trecut eu. M-au judecat si au aruncat cu noroi in mine cu tot ce au putut, m-au facut ipocrita, mincinoasa..am momente cand simt ca o sa clachez psihic pentru ca toata lumea e foarte rea."

Simona Hapciuc, hohote de plans la Survivor Romania 2021. Ce s-a intamplat cu vedeta?

Citeste si: Cine paraseste competitia Survivor Romania 2021? Nominalizarea facuta de Sorin a schimbat decizia publicului?

Simona a fost atat de suparata pe toata situatia din tabara Faimosilor incat a spus tot ce avea pe suflet. Blonda isi doreste foarte mult sa castige Survivor Romania 2021, insa nu cu rautati sau sa calce pe cadavre.

Isi doreste ca toti din echipa Faimosilor sa fie mult mai uniti si sa nu mai dea dovada de atatea rautati. Ce a mai spus Simona si cum a reusit sa treaca peste situatia dificila, aflati din materialul video alaturat!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.