Roxana Ghiţă în lacrimi la Survivor România 2021! Razboinica vrea să părăsească competiția

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 21 iul 2022, 06:15
Roxana Ghiţă vrea să părăsească Survivor România 2021?
Sursa: Instagram

Roxana Ghiţă trece printr-o perioadă dificilă în competiţia Survivor România 2021. Războinica a fost surpinsă în lacrimi, mărturisind că nimic nu o mai motivează să lupte în acest concurs. Sportiva vrea să părăsească competiţia?

Roxana Ghiţa este cea mai tânără concurentă de la Survivor România 2021.  A demonstrat de multe ori în această competiţie cât de puternică este, aducând victorii incredibile echipei Războinicilor. Roxana trece printr-o perioadă dificilă şi a devenit tot mai sensibilă, aceasta a dat de înţeles că ar vrea să plece acasă.

Roxana Ghiţă în lacrimi la Survivor România 2021

Roxana este o concurentă puternică care a dat dovadă de multă rezistenţă în această competiţie.

La primul consiliu de eliminare de la Survivor România 2021  ea a fost aleasă preferata publicului, iar această poziţie a pus presiune pe concurentă. Războinica a fost nevoită să nominalizeze un concurent din echipă spre eliminare. Roxana l-a propus pe Alin Sălăjean, însă publicul a decis ca acesta să rămână în continuare în competiţie.

Roxana Ghiţă trece prin momente grele la Survivor România 2021, a devenit foarte sensibilă, se simte epuizată şi nu pare că îşi mai găseşte locul în competiţie, ba chiar a fost surprinsă plângând pe plajă.

Roxana Ghiţă vrea să părăsească competiţia Survivor România 2021?

Roxana Ghiţă le-a dat de înţeles coechipierilor săi că vrea să părăsească competiţia Survivor România 2021.

Războinica a fost surprinsă plângând pe plajă, ea a mărturisit că nu mai are nicio motivație să continue lupta pentru marele premiu. Oboseala, stresul, lipsa hranei şi tensiunile echipă şi-au pus amprenta asupra concurentei, iar aceasta vrea să plece acasă.

”Nu mai simt nicio motivatie, nici interna nici externa. Nu ma motiveaza recompensele de la joc. Am ajuns intr-un stadiu de foame cronica si imi cunosc foarte bine corpul pentru ca am analizat asta in ultimii doi ani. Nu mai pot sa mananc cocos, este foarte gras, imi este greață de la cocos. M-am privat atata timp de tot ce imi face placere si nu e vina nimanui pentru ca eu am intrat in competitie, dar sper sa ma ridic inapoi cu moralul, cum eram inainte”,

a declarat Roxana Ghiță.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine este fostul iubit al Roxanei Ghiţă, concurentă la Survivor România 2021

Marilena, colega ei de echipă, a încercat să o motiveze să lupte în continuare, pentru că nu este momentul să clacheze și să-și amintească de ce a intrat în acest concurs.

”Nu trebuie să clacăm. Descarcă-te, dar trebuie să gândim pozitiv. Am avut si eu un moment din asta in care am plâns. Ar fi păcat să renunțăm acum, trebuie să ne gândim pentru ce am intrat aici”,

a spus Marilena.

De asemnea, şi Alexandra Stan a vrut să renunţe la competiţie pentru că nu mai putea face faţă fricilor din acest concurs. 

Alexandra Stan a vrut să reunţe la competiţie 

Înainte de a participa la Survivor România 2021, Alexandra Stan a mărturisit că a decis să participe la acest reality-show ca să-și depășească limitele. Din păcate, însă, artista nu a reușit să își învingă fricile, iar colegii ei au fost dezamagiţi.

Însă, la jocurile de imunitate pe care Faimoşii şi Războinicii le-au avut în această săptămână, Alexandra Stan a lăsat orice frică deoparte şi a adus punct echipei sale.

Citeste si: Roxana Ghiță, cea mai iubita concurenta de la Survivor România 2021! Motivul pentru care este numita ''Jaguarul''

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.