„Hercai”, din 9 februarie, la Kanal D! Serialul va fi difuzat trei zile pe saptamana, de luni pana miercuri, de la ora 20:00

Autor: Oana Iosif
Actualizat: 01 feb 2021, 12:36

Incepand din 9 februarie, de la ora 20:00, la Kanal D, fanii serialelor turcesti vor avea parte de o noua productie remarcabila, „Hercai”, o poveste de dragoste supusa la teribile incercari.

Serialul ''Hercai'' va putea fi urmarit de luni pana miercuri, de la ora 20:00, la Kanal D, si ii are in centrul intrigii pe Reyyan (interpretată de Ebru Şahin) și Miran (Akın Akınözü), doi tineri care lupta pentru iubirea lor.

„Hercai” incepe din 9 februarie 2021, la Kanal D

Reyyan provine dintr-o familie influenta din Midyat, un orasel din Turcia, si traieste intr-o adevarata colivie de aur.

Cel care isi pune cel mai mult amprenta negativ asupra tinerei este bunicul ei, Nasuh (Macit Sonkan). Tot ceea e isi doreste Reyyan este sa devina libera,  sa plece din locul care i-a adus atata suferinta si sa-si gaseasca linistea. 

Citeste si: “Hercai”, o poveste de dragoste imposibilă, născută din răzbunare! Nu pierdeti premiera serialului “Hercai”, pe 9  februarie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Viata i-l va scoate in cale pe Miran, si el cu o poveste de viata tulburatoare. Evenimente dramatice decurg din incercarile celor doi tineri de a fi impreuna, in ciuda tuturor greutăților.

Nu pierdeti premiera serialului “Hercai”, pe 9 februarie, de la ora 20:00, la Kanal D! Productia va putea fi urmarita trei zile pe saptamana, de luni pana miercuri, de la ora 20:00.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 Vom reveni cu detaliile de difuzare ale noilor episoade din “Prizoniera destinului” pe toate proprietatile oficiale ale Kanal D.

Citeste si: Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română- Episodul 1, sezonul 1, marti, 9 februarie 2021-VIDEO. O productie remarcabila ce prezinta povestea unei iubiri imposibile, nascuta din razbunare!

Nu ratati premiera serialului “Hercai”, din 9 februarie doar pe Kanal D Romania. Ramaneti pe www.kanald.ro  pentru a afla orele de difuzare pentru serialul “Prizoniera destinului” . 

Printre actorii serialului ''Hercai'' se numără Ebru Şahin (Reyyan), cea care a interpretat rolul Hira, din “Prețul Fericirii”, și Akın Akınözü (Miran), cel care a fost în rolul Ivan Ali, din “Kosem”, dar și pe Feride Çetin (Zehra), cea care a interpretat rolul Çiçek Baldar, din “Dragoste și pedeapsă”, și Serdar Özer (Cihan), actorul care a dat viață personajului Maksut, în serialul “Ziua în care mi s-a scris destinul”.