Vezi online serialul „Prizoniera destinului” subtitrat în limba română - Episodul 31, sezonul 1, luni, 1 februarie 2021- VIDEO

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 01 feb 2021, 18:00
Zeynep, personajul principal al serialului „Prizoniera destinului”
Sursa: Captură KANAL D

Serialul „Prizoniera destinului” este difuzat în această seară, de la ora 20:00, pe Kanal D. Îndrăgitul serial poate fi urmărit și online subtitrat în limba română pe pagina oficială a site-ului kanald.ro.

Având la bază întâmplări reale, serialul „Prizoniera destinului” i-a cucerit pe iubitorii serialelor turcești, astfel că fiecare episod este așteptat cu nerăbdare pentru a vedea cum va evolua viața lui Zeynep, personajul principal al serialului. Iată ce se va întâmpla în episodul cu numărul 31 din sezonul 1 al îndrăgitului serial. 

Vezi Video Online subtitrat serialul „Prizoniera destinului” pe Kanal D

Zeynep este personajul în jurul căruia se desfășoară întreaga acțiune a serialului „Prizoniera destinului”.

Întâmplările din viața lui Zeynep sunt dovada clară a faptului că aceasta este cu adevărat o prizonieră a destinului. Viața ei este marcată la fiecare pas de emoții intense și problemele care parcă nu își mai găsesc rezolvarea.

Zeynep a venit pe lume într-o familie săracă, dar viața ei s-a schimbat radical în momentul în care a fost dată spre adopție. Astfel, tânăra a avut șansa de a crește într-o familie înstărită, înconjurată de iubire.

Deși părea că viața ei va fi una fericită, totul se schimbă atunci când Zeynep reia legătura cu familia naturală și decide să asculte sfaturile mamei biologice.

Serialul „Prizoniera destinului”, o producție turcească foarte îndrăgită de public, face parte din programul TV al postului Kanal D și este difuzat de trei ori pe săptămână, mai exact de luni până miercuri, începând cu ora 20:00.

Dacă „Prizoniera destinului” este serialul tău favorit și nu vrei să ratezi niciun episod, atunci trebuie să știi că îl poți urmări și online, live video pe Kanal D. Tot ce trebuie să faci este accesezi https://www.kanald.ro/live.html   de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Zeynep din serialul "Prizoniera destinului", aparitie inedita alaturi de sora si fratele ei! Iata ce familie frumoasa are celebra Demet Ozdemir!

Ce se va întâmpla în episodul cu numărul 31 din primul sezon al serialului „Prizoniera destinului”?

Episodul cu numărul 31 din serialul „Prizoniera destinului” se anunță unul plin de suspans, având în vedere că Zeynep este hotărâtă să renunțe la tot și să facă schimbări importante în viața ei personală.

Din cauza comportamentului său, Mehdi ajunge după gratii și deși Zeynep l-ar putea salva, tânăra decide să nu își retragă plângerea împotriva sa. Zeynep nu va fi impresionată nici măcar de faptul că Benal a născut, iar Mehdi și-ar fi dorit să îi fie alături în aceste momente. 

În sufletul lui Zeynep se duce o adevărată luptă și este confuză în privința sentimentelor ei, iar Baris profită de această situație pentru a se apropia din ce în ce mai mult de ea.

Acesta va fi pus la punct de fratele său care îi va cere să îi rămână doar prieten lui Zeynep.

Citeste si: Cine sunt actorii din serialul turcesc Prizoniera destinului! Iata detalii inedite despre celebrii actori, dincolo de platourile de filmare!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.