O nouă concurentă în echipa Faimoșilor de la Survivor România 2021? Este brunetă, sexy și plină de tatuaje! IMAGINI EXCLUSIVE de pe teren!

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 04 feb 2021, 14:25
video Foto(4)

Competiția Survivor România 2021 devine din ce în ce mai aprigă. În ediția de joi, cele doua echipe, Faimoșii și Războinicii, vor primi, fiecare, noi luptători. 

Prezentatorul relity-ului Survivor Romania 2021 a facut marele anunt inaintea jocului de Recompensa, noi concurenti au intrat in competitie alaturi de ei.

Pe cât de spectaculoase și exotice sunt locurile în care au ajuns, pe atât de imprevizibile vor fi provocările ce îi așteaptă pe curajoșii concurenți ai celui de-al doilea sezon „Survivor Romania”.  O schimbare a avut loc în echipa Faimoșilor, aceștia au o nouă concurentă în echipă.

Citeste si: Culita Sterp si Jador, dusmani de moarte la Survivor Romania? Dovada care spulbera orice indoiala: Ce si-au aruncat in fata cei doi Faimosi?

Cine este noua concurentă din echipa Faimosilor 

Ana Porgras este noua concurentă din echipa Faimoșilor. Aceasta trebuia să meargă în Republica Dominicană alături de colegii ei, încă de la începutul competiției.

Din păcate, acest lucru nu s-a mai întâmplat, iar din cauza unor probleme medicale, vedeta a fost înlocuită de Elena Marin, dansatoare, coregraf, fosta gimnastă și cunoscută publicului larg prin rolul de asistentă TV.

Citeste si: Surpriza de proportii la Survivor Romania 2021! Cine sunt noii concurenti care au intrat in competitie? Nu te asteptai la asta: Jador si Culita Sterp, la cutite!

Acum, Ana Porgras este pregatită să înfrunte obstacolele din jungla Dominicană alături de echipa roșie.

Cu ce se ocupă Ana Porgras?

Ana Porgras este o fostă gimnastă. Are în palmares zeci de medalii, inclusiv  o medalie de aur  la bârnă la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică din 2010, o medalie de bronz cu echipa la Campionatele Europene din 2010 și o medalie de bronz la paralele la Campionatul Mondial de Gimnastică de la Londra din 2009. 

Ana Porgras a fost nevoită să se retragă din viața sportivă la doar 18 ani, înaintea Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, după o serie de accidentări.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ana Porgras a fost una dintre gimnastele care au adus medalii importante pentru România la marile competiții internaționale. Acum, tânăra s-a retras din activitatea sportivă, așa că s-a reprofilat și a devenit manichiuristă.

Citeste si: Jador a dat cartile pe fata! Faimosul a dezvaluit la Survivor Romania 2021 drama care l-a macinat toata viata si care l-a frustrat mereu

În vârstă de 27 de ani, Ana Porgras va face parte din echipa Faimoșilor la Survivor România și își dorește să promoveze imaginea femeii puternice, care poate face unor condiții grele

și se poate descurca indiferent de situație.

"Cred ca voi face fata acestei provocari. Am foarte multa rabdare cu oamenii in viata de zi cu zi, am capacitatea de a-i asculta, de a-i intelege. Sunt sensibila, dar compensez prin forta fizica, sunt toleranta si vad partea buna a lucrurilor. Cel mai mult imi vor lipsi apelurile telefonice cu mama mea, pentru ca noi vorbim zilnic. Imi este frica sa nu ma accidentez pe trasee, incerc sa analizez care este cea mai buna abordare a lor",  a declarat Ana Porgras.

Citeste si: Georgiana, o noua lovitura pentru Faimosi! Jador si-a iesit din minti si a rabufnit: "Da-o naibii de..."

Este o fire ambițioasă, hotărâtă să câștige, lucru care va cântări mult în cadrul competiției Survivor România. Sportiva are o siluetă de invidiat, în prezent având o înălțime de 1,65 metri și o greutate de 56 de kilograme. 

 

 

 

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.