Rică Răducanu, internat în salonul de la "Matei Balș" care a luat foc! Ce spune despre medicii de acolo

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 02 feb 2021, 14:36
Rică Răducanu

Fostul portar Rică Răducanu a fost internat în salonul Spitalului "Matei Balș", care a luat foc.

Rică Răducanu a fost internat timp de 14 zile în Salonul 5 de la "Matei Balș", cel în care a avut loc incendiul devastator. Rică Răducanu fusese internat cu Covid-19. 

„Am fost chiar acolo unde a luat foc. La pavilionul 5. Mă gândeam că se poate întâmpla așa ceva, că ce-i acolo… numai aglomerație. Săracii, doctorii parcă sunt roboți. Nici nu-i vezi. Te ajută cu ce pot.

Cred că i-a depășit situația. Știi cum e, chiar dacă sunt noi instalațiile, astea sunt vechi, dar se mai găsește câte o nenorocire când e așa o aglomerație”, a declarat Rică Răducanu la TV.

Fostul mare portar a mărturisit că soția lui este încă internată la Matei Balș și că el a vrut să o ia cu el în salonul care a ars în incendiu.

Din fericire, femeia a refuzat.

„Nevasta mea e încă la Matei Balș. A avut noroc. Când eram acolo, am vrut să o aduc cu mine în salon, așa mi-au zis doctorii, dar ea n-a vrut. Dacă eu plecam și ea rămânea acolo, cine știe… Chiar acolo am stat două săptămâni”, a mai declarat Rică Răducanu.

„Sunt supărat rău, sunt singur. Nevasta mea e tot acolo.

Bine că a scăpat de focul ăla. Acum am alte belele, mi-am infectat nasul, mi s-a umflat, abia stau și mă doare de mor, vreau să văd unde mă duc, dar e și sâmbătă… Nu știu ce am făcut”, a mai spus Rică Răducanu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Rică Răducanu a avut Covid-19

Rică Răducanu și soția lui au fost depistați pozitiv cu Covid-19. Fostul mare portar s-a vindecat de Covid-19, soția sa este însă în continuare internată în spital.

„Eu nu sunt chiar periculos, dar nevasta-mea e mai rău. Nu ştiu de unde a apărut boala, ea a fost de mai mult timp bolnavă şi mi-am făcut şi eu testul.

M-au găsit şi pe mine pozitiv. Nevastă-mea e de vineri la spital, iar eu am făcut testul vineri.

Eram acasă, dar până la urmă amândoi am fost internaţi. Soţia e mai rău, a avut frisoane, eu n-am probleme, nu tuşesc. Ea are nevoie de oxigen. Abia aştept să facem un şpriţ. Am nişte oameni care muncesc, săracii, zici că sunt cosmonauţi (n.r. – despre cadrele medicale de la spital)“ declara Rică Răducanu la TV.

În vârstă de 74 de ani, Rică Răducanu a adunat 61 de prezențe pentru echipa naţională a României. Fostul internaţional a jucat cea mai mare parte a carierei pentru Rapid București, dar a evoluat şi pentru Sportul Studenţesc, Steaua, FCM Reşiţa şi FC Baia Mare.

Citeste si: Rică Răducanu: "Mi-e frică să o sun..."! Soţia fostului fotbalist este internată în stare gravă la ATI, după ce s-a infectat cu COVID-19

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.