Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri, 3 februarie 2021- VIDEO

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 03 feb 2021, 13:00
Teo Trandafir și Bursucu, prezentatorii emisiunii Teo Show
Sursa: Instagram

Ești pe Kanal D? De la ora 15:00 începe o nouă ediție a emisiunii „Teo Show”. Poți urmări emisiunea de astăzi și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

Emisiunea „Teo Show”, prezentată de Teo Trandafir și Bursucu, reprezintă doza zilnică de bună dispoziție. Cei doi prezentatori carismatici știu cum să îmbine informațiile serioase cu momentele amuzante, astfel că fiecare ediție a emisiunii „Teo Show” este un mix de trăiri și de stări. Ce poți vedea în ediția „Teo Show” de miercuri, 3 februarie 2021?

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Cu o experiență vastă în domeniul televiziunii, Teo Trandafir  s-a întors în urmă cu mai mulți ani pe micile ecrane pentru a prezenta emisiunea „Teo Show” alături de Bursucu, la Kanal D. Proiectul de televiziune se bucură de un adevărat succes, iar asta se reflectă în numărul mare de persoane care aleg să își petreacă după-amiaza în compania celor doi prezentatori. Teo Trandafir și Bursucu se completează perfect și sunt iubiți de public pentru felul lor de a fi.

Emisiunea „Teo Show” este difuzată de luni până vineri la Kanal D, de la 15:00 la 17:00. Astfel, timp de două ore, cei de acasă pot afla informații importante din diferite domenii, având în vedere că în platoul emisiunii vin frecvent specialiști în sănătate și beauty, dar și picanterii din viața vedetelor din showbizul autohton. Acum ai posibilitatea de a urmări emisiunea „Teo Show” atât la TV, aceasta făcând parte din programul TV al postului Kanal D, dar și online, live video pe site-ul Kanal D.

Poți vedea emisiunea ta favorită oriunde te-ai afla, de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, doar accesând https://www.kanald.ro/live.html.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 1 februarie 2021- VIDEO

Ce invitați de seamă au astăzi Teo Trandafir și Bursucu? Iată ce subiecte au pregătit pentru fanii emisiunii „Teo Show”

Subiectele emisiunii „Teo Show” sunt alese ținând cont de preferințele publicului, astfel că Teo Trandafir și Bursucu se concentrează să aducă în fața celor de acasă personalități de seamă și vedete din showbizul autohton.

În ediția de astăzi a emisiunii „Teo Show” vor fi prezenți Theo Rose, Jean de la Craiova și What's Up. Cei trei vor accepta provocarea și se vor distra la ruleta muzicală cu cele mai ciudate cuvinte.

După o perioadă în care a evitat să vorbească despre acest lucru, Alex Velea va spune totul despre ruptura de Mario Fresh și Lino Golden, cei pe care îi numea „băieții lui de suflet”.

Artistul va vorbi cu sinceritate despre dezamăgiri, dar și despre oamenii care îl fac fericit în prezent. 

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 29 ianuarie- VIDEO. Faceti cunostinta cu parintii Roxanei Nemes, Faimoasa cu spirit de luptatoare si trup de felina!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.