Andreea Mantea, lacrimi amare, la cimitir! Iata cum a fost surprinsa vedeta, in cele mai triste momente!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 feb 2021, 14:09
andreea mantea Foto(6)
Andreea Mantea, varsand lacrimi de tristete!

Andreea Mantea va asteapta si lunea viitoare cu o noua editie extrem de emotionanta a emisiunii "Trairi alaturi de Andreea Mantea", de la ora 22:30, la Kanal D!

Emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea” se bucură de un mare succes, asta și datorită faptului că Andreea Mantea este mereu extrem de sinceră și nu le ascunde celor de acasă nimic din tot ceea ce traieste. Vedeta nu se sfieste sa rada atunci cand are motive de bucurie, alaturi de familia sa, sau sa planga atunci cand este coplesita de emotii ori de tristete.

Telespectatorii erau obișnuiți de mulți ani să o vadă în postura de moderatoare de televiziune, aceasta aflându-se la cârma foarte multor emisiuni de succes.

De aceasta data insa, emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea” le dezvăluie celor de acasă momente din viata sa asa cum se intampla ele zi de zi si o prezinta pe Andreea asa cum este ea si in spatele camerelor de filmat. Evident, pentru că David, băiatul Andreei Mantea, ocupă un loc important în viața ei, acesta nu putea lipsi, astfel că cei de acasă pot urmări în fiecare luni aventurile prin care trec cei doi.

Andreea Mantea, surprinsa in lacrimi, la cimitir!

Si in ediția de luni, 8 februarie, a emisiunii "Trairi alaturi de Andreea Mantea", îndrăgita prezentatoare TV le va împărtăși telespectatorilor câteva momente petrecute în viața sa de curând.

Andreea este invitata la emisiunea Teo Show si profita de ocazie pentru a-si revedea colegii de la Kanal D. Vedeta ajunge cu intarziere in platoul Teo Show, unde e luata la rost de Bursucu, pentru faptul ca nu a fost punctuala, insa aceasta face dezvaluiri inedite din viata sa.


Pe holurile televiziunii, Andreea o reintalneste pe Bianca Comanici, care izbucneste in lacrimi, semn ca nu o mai vazuse de cand s-au incheiat filmarile pentru Puterea dragostei in sezonul trecut.

Si tot in editie viitoare a emisiunii "Trairi alaturi de Andreea Mantea", vedeta le va dezvalui fanilor sai si cateva momente emotionante si tulburatoare, traite la cimitir, la mormantul bunicii sale. Andreea marturiseste ca ori de cate ori simte nevoia sa se destainuie cuiva merge acolo pentru a se reculege si a se descarca de toate greutatile si problemele sale apasatoare.

Aceasta nu se sfieste sa planga, coplesita fiind de tristete si de durerea pierderii celei mai dragi persoane care i-a marcat copilaria.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Ai vazut cum merg oamenii la psiholog si spun tot? Eu ma duc la ea si ii spun tot inca si acum! Pentru ca daca ea nu mai e, ma duc acolo si ii spun acolo, ca n-am unde! Sunt multe lucruri pe care unii oameni chiar nu le-ar crede daca le spun!", marturiseste Andreea, cu lacrimi in ochi.

Citeste si: Andreea Mantea și David, dezastru în bucătărie! Nu ratați o noua ediție de senzație, “Trăiri alături de Andreea Mantea”, LUNI, 8 februarie de la 22:30, la Kanal D

Citeste si: Andreea Mantea, în lacrimi după ce și-a făcut testul Covid-19! Prezentatoare TV a fost surprinsă de rezultatul final: "Mi-a fost frică să îmi fac..."