Noi concurenți intră la “Survivor România”, în ediția difuzată joi seară! Ana Porgras se va alătura echipei Faimosilor

Autor: Oana Iosif
Actualizat: 04 feb 2021, 09:51
Cine sunt noii concurenti care se vor alatura Survivor Romania 2021

Joi seară, la “Survivor România”, Faimoșii și Războinicii își vor da întâlnire pe terenul sportiv, într-un nou meci antrenant, cu o miza uriașă, dar asta nu înainte de a fi puși în fața unui anunț surprinzător din partea prezentatorului emisiunii.

 Înaintea debutului jocului de recompensă de joi seară, de la “Survivor România”, Daniel Pavel anunță că noi concurenți intră în competiție. Aceștia sunt întâmpinați în urale și aplauze de către Faimoși și Războinici. 

Cine sunt noii concurenti care se vor alatura Survivor Romania 2021

Ana Porgras se va alătura joi seară echipei Faimosilor. Cu zeci de medalii în palmares, considerată una dintre fetele de aur ale gimnasticii românești, Ana Porgras este pregătită să înfrunte jungla din Republica Dominicană, pentru a demonstra că și femeile

pot supraviețui în condiții greu de imaginat.

Citeste si: Survivor Romania 2021, joi, 4 februarie! Cine sunt noii concurenti care fac parte din competitie? Ce vedete vin in echipa Faimosilor

Aflați în mijlocul junglei dominicane, luptându-se cu lipsuri și cu dorul de casă, conflictele nu par a se sfârși în interiorul echipei. Se ascut săbii și se aruncă reproșuri dureroase.

Pe de altă parte, în echipa Războinicilor se așterne o liniște suspectă și pare că strategia pe care aceștia au mizat, aceea de a renunta la coechipierii considerați a fi veriga slabă, dă roade.  

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine castiga Survivor Romania 2021! Daniel Pavel a dezvaluit in premiera ceea ce multi nici nu banuiau vreodata

Jocul de recompensă de mâine seară, de la “Survivor România”, îi va pune la încercare pe concurenți, aceștia fiind nevoiți să dea totul, până la ultimele puteri, pe măsură ce le va fi pusă la încercare forța și coordonarea în echipa.

Nu ratați mâine, de la ora 20:00, la Kanal D, o nouă ediție plină de adrenalină a  reality-ului “Survivor România”, prezentat de Daniel Pavel.

Daniel Pavel, declaratii exclusive despre Survivor Romania 2021

"Concurentii care ajung in Finala sunt cei care vor depasi foamea, frigul, jocurile de culise din fiecare echipa si apoi traseul, asta e ordinea. Cu fiecare joc pierdut, nutrientii scad in corp.

E posibil ca echipele care pierd la 6-0, sa isi revina, asa cum ati vazut. Motivatia e totul. Si noi ne dorim spectacol...Este si presiunea grupului. Nu te joci cu Morosanu, Jador sau Culita", a declarat Daniel Pavel. 

Tot Daniel Pavel ne-a mai declarat: ''Eu trebuie sa ma tin dupa ei minut cu minut. Nu am voie sa fac traseele sa nu ma accidentez, dar in minte le fac.

Este un surviving game. E o cursa cu tine insuti. E un set-up de tip film, sunt foarte multe camere, daca e nevoie mai tragem o data, e emotia aia. Eu sunt background-ul. E foarte greu sa comentez si sa nu gafai si sa ai aerul de credibilitate. Nu castiga o echipa, nu mananca decat cocos sau banana. E totul real. Trebuie sa fii echidistant si impartial cu ei. Este o nebunie pentru ca ce nu se vede, este acel freamat cand se aseaza un nor, cand vine ploaia rece, e o tensiune constanta, dar nu trebuie sa afectam concurentii. Ii opresc cu fluierul, ii pornesc cu fluierul, lavaliera cade, se misca."