Ce studii are Florin Grozea, fost component al trupei HI-Q, iar acum antreprenor de succes

Autor: Elena Padure
Actualizat: 21 iul 2022, 09:35
Florin Grozea a renuntat la pozitia de artist pentru a se concentra pe antreprenoriat

Florin de la HI-Q a lăsat în urmă viaţa sub lumina reflectoarelor şi s-a dedicat carierei de antreprenor. Iată ce pregătire academică are acesta.

După destrămarea trupei HI-Q fiecare membru şi-a însuşit o nouă traiectorie, în ceea ce priveşte cariera. Florin Grozea a ales să se dedice antreprenoriatului  şi astfel a fondat o platformă de Influencer Marketing, MOCAPP, şi o agenţie digitală, HIT Yourself. El este si autorul unei cărţi, „HIT Yourself – 100 de idei de la pasiune la marea lovitură”.

Ce studii are Florin Grozea

Potrivit datelor de pe contul personal de LinkedIN, Florin Grozea a abolvit studiile  Colegiului Naţional Andrei Şaguna, pe profil real, matematică-informatică, între anii 1994-1998. Mai apoi, a terminat un program de licenţă în IT, la Universitatea Hyperion din Bucureşti din 1998 în 2004.

Timp de 20 de ani a parcurs drumul de la artist la manager, apoi la antreprenoriat. Fiecare rol a fost abordat de Florin abordat cu mult curaj și inovație.

"Azi sunt antreprenor și conduc MOCAPP.net – o platformă digitală care schimbă profund modul în care lucrează brandurile și agențiile cu Influencerii.

Cariera mea s-a aflat mereu la intersecția dintre creativitate și tehnologie. Caut să mă înconjor de oameni creativi (artiști, compozitori, creatori digitali) și să găsesc, creez și aplic inovații tehnologice care aduc valoare vieților noastre. Cred în puterea fiecărui om de a fi artist în ceea ce face, cred în optimism și ambiție, în transparență și meritocrație."

a spus Florin Grozea, pe pagina oficială MOCAPP. 

Citeste si: ANUNTUL SOC facut de trupa HI-Q! Uite ce au dezvaluit membrii ei la Teo in emisiune

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cariera de antreprenor a lui Florin de la HI-Q

În 2006 Florin a lansat un blog peronal, care a adunat peste 6300 de articole, pe diferite subiecte precum marketing și branding, tehnologie și social media, artiști și management artistic, influenceri și influencer marketing. Multe dintre acete articole sunt doar gânduri și texte personale, dar valoroase pentru cei interesaţi de progresul în industrie.

Florin Grozea se declară dedicat activităţii lui şi doreşte să se facă pe cât de disponibil posibil colaboratorilor.

"Am ambiția să citesc mii de email-uri pe săptămână și răspund la toate. Dacă vezi că nu răspund după o săptămână, sunt mari șanse ca email-ul tău să se fi pierdut în Spam, așa că te rog retrimite-l, de preferință în format text, fără link-uri și fără attach." 

Citeste si: Baiatul lui Florin Grozea este ADORABIL! Uite cum rade cand aude cuvantul "musetel"

"Am lucrat cu zeci de artiști, vloggeri și vedete în sesiuni de coaching 1-on-1 pentru a dezvolta și rafina brandurile lor personale. De asemenea am susținut sute de discursuri ca speaker (Webstock, Digital Marketing Forum, Influencer Marketing Conference, Upgrade100 etc.) și ca trainer (Conferințele „Secretele Industriei”)"  mai spune Florin pe pagina oficială MOCAPP.

Citeste si: Sotia lui Florin Grozea nu-si stapaneste poftele! Blonda s-a infruptat cu fructe la un eveniment monden – FOTO