Găsește stilistul potrivit din zona ta!

Author: Oana Iosif

Punerea încrederii într-un salon de înfrumusețare necesită timp și servicii de calitate. De cele mai multe ori cauți destul de mult până găsești pe cineva care să îți înțeleagă nevoile. Același lucru se întâmplă și de partea stiliștilor, unde și ei întâmpină greutăți în comunicarea cu clienții. Pe platforma stailer.ro poți fi văzut de clienți noi și clienții la rândul lor pot vizita câteva saloane fără să se deplaseze.

Găsește stilistul potrivit din zona ta!

Stailer este o platformă unde poți găsi frizeri, bărbieri, make-up artiști și în general specialiști din domeniul hair & beauty din zonele principale ale țării!

De pildă, poți căuta un bărbier în Timișoara, un make-up artist în Cluj Napoca sau servicii de epilare profesională în Oradea. Saloane de tuns pentru femei din Iasi gasesti aici, unde poți naviga printre rezultate.

Acest site funcționează prin alegerea locației de către client, împreună cu genul, serviciul, ora și data dorită pentru a-și schimba înfățișarea. Site-ul îți pune la dispoziție toate rezultatele în vederea alegerii stilistului preferat! Poți căuta servicii de tuns, coafat, vopsit, manichiură și pedichiură, make-up, epilare, cosmetică, masaj, pensat sau tratamente pentru păr.

Industria hair & beauty este foarte mare și deseori e greu să alegi pe cineva potrivit. În acest caz, poți opta pentru o programare direct de pe site-ul Stailer. Aici vei descoperi printre cei mai buni specialiști din acest domeniu, iar alegerea stă în mâinile tale. Nu este necesar să te deplasezi pentru a vizita saloanele, ci doar să navighezi pe site. Găsește stilistul potrivit din zona ta!

Tot pe site vei descoperi cum să faci o programare sau cum să anulezi una

Cu toții știm că se întâmplă lucruri neprevăzute, așadar în cazul în care nu poți ajunge la o programare, stilistul va fi informat. Același lucru va avea loc și dacă stilistul anulează programarea ta. Vei fi informat în legătură cu orice modificare apărută, cât și cu un mesaj de confirmare a programării.

Echipa Stailer este preocupată în special de confortul clienților și a celor care prestează astfel de servicii. Așa cum poți face o programare direct de pe site, la fel poți fi vizibil în mediul online și să te înscrii pe platformă. Dacă ești stilist, bărbier, make-up artist sau orice specialist în industria hair & beauty, te poți înscrie pe stailer.ro. Vei avea ocazia să fii văzut de către clienți noi, iar aceștia vor putea să ofere recenzii cu privire la serviciile oferite de tine.

Beneficiile acestei platforme includ în totalitate confortul și flexbilitatea. Nu trebuie să te deplasezi pentru a vizita un salon și poți renunța la agenda cu programări. Programările pot fi monitorizate mai simplu pe site și ai garanția că nu le vei pierde. De asemenea, dacă vei anula o programare a unui client, acesta va fi informat și nu va fi nevoie să îl suni. Site-ul este destinat prestatorilor de servicii, cât și clienților. Găsește stilistul potrivit din zona ta!

Contact: [email protected].



 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.