Vezi online serialul „La răscruce” subtitrat în limba română - Episodul 5, sezonul 1, joi, 4 februarie 2021 - VIDEO

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 04 feb 2021, 20:00
Kadir, actorul din serialul La răscruce
Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod din serialul turcesc „La răscruce” începe la Kanal D, de la ora 23:30. Poți urmări serialul și online, subtitrat în limba română, pe pagina oficială a site-ului kanald.ro.

Imediat după competiția Survivor România 2021, pe Kanal D este difuzat serialul turcesc „La răscruce”. Deși telespecatorii au avut posibilitatea de a vedea doar câteva episoade, producția turcească deja i-a cucerit, atât prin intriga puternică, cât și prin distribuția serialului din care fac parte actori care s-au făcut remarcați și în alte seriale la Kanal D, fiind cunoscuți astfel de public. 

Vezi Video Online subtitrat serialul „La răscruce” pe Kanal D

Serialul „La răscruce” aduce în atenția publicului o poveste fascinată și foarte emoționantă despre faimă, orgolii, alegeri importante, lupta pentru supraviețuire, dar evidențiază și felul în care dragostea adevărată poate avea puteri vindecătoare. Cei care au urmărit primele episoade ale producției turcești „La răscruce” sunt familiarizați deja cu drama prin care a trecut Kadir, personaj interpretat de Kıvanç Tatlıtuğ, care și-a pierdut soția și fiica într-un act terorist sângeros.

Fiind o durere mult prea greu de suportat, Kadir decide să își ia viața, acesta simțindu-se vinovat pentru moartea soției și fiicei lui. Deși provoacă un accident de mașină, acesta reușește să scape cu viață.

Întâmplarea face ca accidentul de mașină să le schimbe viața tuturor celor implicați, inclusiv pe cea a lui Kadir. Bărbatul o reîntâlnește pe Zeynep, femeia care îl va ajuta să treacă peste toate provocările pe care viața i le va scoate în cale. 

Serialul „La răscruce” poate fi urmărit atât la TV, cât și online, live video pe Kanal D, însă doar în România și Republica Moldova. Pentru a putea vedea noile episoade online trebuie să accesezi https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.  Serialul „La răscruce” face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și este difuzat de două ori pe săptămână, după Survivor România 2021.

Astfel, îl poți vedea în zilele de joi și vineri, începând cu ora 23:30. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Kadir din serialul "La rascruce", unul dintre cei mai bine platiti actori din Turcia! Iata ce ascensiune spectaculoasa a avut celebrul Kivanc Tatlitug!

Ce se va întâmpla în episodul 5 din primul sezon al serialului „La răscruce”?

Viața lui Kadir nu a fost deloc una ușoară, iar destinul pare să îl pună la încercare cu fiecare ocazie. Astfel, acesta va fi din nou amenințat de unul dintre cei mai mari dușmani care îl va avertiza că îl va distruge folosindu-se de toate slăbiciunile sale. 

Ce se va întâmpla și cum va reacționa Kadir poți afla în episodul 5 din primul sezon al serialului „La răscruce”, difuzat la Kanal D începând cu ora 23:30.

Citeste si: Vezi online serialul "La răscruce" subtitrat în limba română- Episodul 4, sezonul 1, vineri, 29 ianuarie- VIDEO

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.