Kadir are de gand sa-i tina piept celui mai de temut dusman! Aflati ce plan diabolic va pune la cale Veli si ce se va intampla ASTAZI, intr-un nou episod dramatic din serialul La rascruce, de la 23:30, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 feb 2021, 17:26
video Foto(7)

Trecutul nu-i da pace lui Kadir si vrea cu orice pret sa isi infrunte cel mai de temut dusman.

Serialul turcesc "La rascruce" a cucerit publicul inca de la primele episoade difuzate la Kanal D! Fanii serialelor turcești au ocazia să descopere, pe lângă o intrigă puternică și o dinamică aparte a actiunii, dar si actori apreciați de publicul din România, care s-au remarcat în producții difuzate anterior de Kanal D. Astfel, protagonistii distributiei serialului La rascruce sunt actori renumiti in Turcia, precum Kıvanç Tatlıtuğ (rolul Kadir) și Elçîn Sangu (Zeynep Tunc).

Intriga productie “La răscruce” începe puternic și îl are în centrul acțiunii pe Kadir (Kıvanç Tatlıtuğ) care își pierde soția și fiica într-un cumplit atac terorist. Starea de vinovăție pentru cele întâmplate îl acaparează, acesta fiind tot mai hotărât să se sinucidă, provocând un accident de mașină. Însă decizia acestuia de a-și curma viața îi va schimba, fără voia sa, cursul vieții. Această decizie a personajului central va schimba totodata si vietile celor implicați în accident - Kadir, Zeynep, Kerem (Alperen Duymaz) și Cemre (Melisa Asli Pamuk).

În urmă tragicului accident, Zeynep, care l-a cunoscut pe Kadir în orfelinat, îi va vindeca acestuia  sufletul rănit; sentimentele puternice pe care le au unul față de celălalt îi vor ajuta să facă față provocărilor dificile pe care le vor întâmpina. Cei doi vor lupta din rasputeri pentru a o salva pe micuta Aylin, fiica lui Zeynep, care ajunge prizoniera lui Veli, cel mai de temut dusman al lui Kadir.

În episodul din această seara, al serialului "La răscruce", difuzat imediat după reality-ul fenomen “Survivor România”, protagoniștii trec printr-o serie de încercări dramatice

Pe de o parte, Veli incearca sa se foloseasca pe rapirea micutei Aylin pentru a reintra in posesia banilor furati de Galip, tatal fetitei. Barbatul reuseste sa isi ia masuri de precautie pentru a nu fi gasit de politie si se retrage intr-un loc indepartat alaturi de Aylin pe care treptat incepe sa o indrageasca.

Pe de alta parte, Zeynep asteapta cu sufletul la gura noi vesti de la Veli, rapitorul fiicei sale si accepta intre timp ajutorul lui Kadir, care isi aduna gandurile si incearca sa isi revina dupa moarte tragica a sotiei si a fiicei sale. Reintalnirea cu Zeynep, fosta sa iubita, ii readuce puterea de a merge mai departe si de a-si practica in continuare meseria de politist.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In tot acest timp, Cemre merge la inchisoare pentru a-l interoga pe Kerem, tanarul care o ranise in timpul jafului organizat de piretenului lui, Yakup.

Avocata are de gand sa lupte pentru ca atacatorul ei sa primeasca cea mai crunta pedeapsa.

Situatiile dramatice, tensiunea și momentele induiosatoare din serialul „La răscruce” vă vor ține cu siguranță în fața micilor ecrane și în această seară, imediat după “Survivor România”, la Kanal D!

Citeste si: Kadir din serialul "La rascruce", unul dintre cei mai bine platiti actori din Turcia! Iata ce ascensiune spectaculoasa a avut celebrul Kivanc Tatlitug!

Citeste si: Serialul “La răscruce” a spulberat audiența! Episodul difuzat joi seară a plasat Kanal D pe primul loc