Elena Marin, in lacrimi! Faimoasa a lansat acuzatii grave la adresa colegilor sai! "Este a nu stiu cata oara cand mi se fura si niciodata n-am zis nimic!"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 feb 2021, 02:21
Elena Marin rabufneste si le face reprosuri colegilor sai.

Elena Marin s-a infurat teribil atunci cand a constatat ca i s-au furat cateva banane pe care le pastra sa le manance.

Competitia Survivor România 2021 este o adevărată provocare pentru toți concurenții, fie ei din echipa Faimoșilor sau din cea a Războinicilor. Lupta este din ce în ce mai strânsă, iar condițiile actuale dau de multe ori naștere unor discuții aprinse.
Ediția din această seară a emisiunii „Survivor România” a fost una plină de surprize, având în vedere că în competiție au intrat patru noi concurenți.

Concurenții de la Survivor România 2021 s-au obișnuit deja cu condițiile grele din Republica Dominicană, dar cu toate acestea, tensiunea plutește în aer în ambele echipe. Faimosii si Razboinicii s-au luptat cu indarjire in jocul pentru recompensă si au dat totul pe traseu, astfel încât să iasă învingători. Insa presiunea jocului si conditiile vitrege din camp vor declansa din nou multe momente tensionate, chiar si in tabara Faimosilor, care ar fi trebuit in mod normal sa poata trece usor peste neintelegerile aparute datorita faptului ca au castigat jocul de recompensa, insa situatiile conflictuale apar din nou in echipa

rosie.

Elena Marin isi acuza colegii c!

De asceasta data, cea care deschide un subiect sensibil este Elena Marin, care se arata extrem de deranjata de faptul ca anumiti colegi de-ai sai i-au furat cateva banane pe care le ascunsese pentru a le consuma mai tarziu. Faimoasa a rabufnit si a lansat acuzatii aprige de fata cu toti colegii sai de echipa, insa mai cu seama in directia lui Zannidache, care se pare ca el ar fi fost principalul vizat.

"Daca n-avem bun simt si educatie unii dintre noi si furam unii de la altii, inseamna ca trebuie sa tot explic!", a spus raspicat Elena Marin.

Dupa un schimb de replici acide cu Zannidache si cu ceilalti colegi ai sai, Elena Marin s-a retras pe plaja, in lacrimi, pentru a se descarca. Cea care a mers sa o consoleze a fost Simona Hapciuc. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Este a nu stiu cata oara cand mi se fura si niciodata n-am zis nimic, dar nu suport sa fiu luata de proasta! Intelegi! E dreptul meu! Este dreptul meu sa mananc mancarea dupa cum vreau! Macar de s-ar recunoaste si s-ar spune <bai, da, mi-a

fost foame, scuza-ma, uite le-am luat eu si le-am mancat> si vorba lui Jador, ca a zis bine, cu totii stim cine le-a luat, da? Si tot tu ai gura mare si tot tu faci asa? Cand ti-am dat din mancarea mea de atatea ori si tu imi spui mie ca te acuz pe tine?", a spus Elena.

Citeste si: Cu ce se ocupă în viața de zi cu zi Elena Marin de la Survivor România 2021! Faimoasa apare în lumina reflectoarelor

Citeste si: Cine este Elena Marin de la Survivor România 2021? Cu ce se ocupă Faimoasa în viața de zi cu zi

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.