Live Stream Online „Survivor România” - Ediţia de sâmbătă, 6 februarie 2021 - VIDEO. Jador și Culiță Sterp, conflict puternic în timpul consiliului de nominalizare: „Nu vii la televizor și faci asta...”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 06 feb 2021, 20:17
Jador și Culiță Sterp s-au certat la Survivor România 2021
Sursa: Captură KANAL D

De la ora 20:00, pe Kanal D începe o nouă ediție a emisiunii „Survivor România”. Poți urmări emisiunea și Live Video Online pe kanald.ro.

Competiția devine din ce în ce mai strânsă la „Survivor România” 2021, iar tot ceea ce părea până acum o joacă se transformă într-o adevărată luptă pentru supraviețuire. Concurenții au personalități diferite, iar acest lucru este din ce în ce mai vizibil, având în vedere că deja au început primele certuri și s-au format mai multe alianțe. Ce se va întâmpla în ediția de sâmbătă, 6 februarie 2021, a emisiunii „Survivor România” 2021?

Vezi Online Video ediția de sâmbătă, 6 februarie 2021, a emisiunii „Survivor România” Live pe Kanal D

Citeste si: Bogdan Mocanu, amenintari dure dupa ce Jador si Culita au ajuns dusmani la Survivor Romania 2021: "Numai eu stiu prin cate..."

„Survivor România” 2021 este pe primul loc în preferințele publicului, fanii emisiunii fiind fascinați de felul în care concurenți luptă pentru a ajunge cât mai departe în competiție.

Dacă la început au legat prietenii, acum, la „Survivor România” 2021 ies la iveală orgoliile, astfel că fiecare concurent dorește să își facă auzită părerea, considerând că strategia lui este cea mai potrivită. Acesta este principalul motiv pentru care apar discuțiile între concurenții din ambele echipe. 

În această seară, concurenții vor juca un nou joc pentru imunitate, astfel că atât Faimoșii, cât și Războinicii sunt gata să dea totul pe traseu, astfel încât să aducă victoria echipei.

Pe lângă imunitate, concurenții vor avea ocazia de a câștiga și un premiu suplimentar, urmând ca Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii „Survivor România” 2021, să anunțe despre ce este vorba.

Deși au câștigat primul joc pentru imunitate din această săptămână, în echipa Faimoșilor există în continuare tensiuni. Simona Hapciuc îi va acuza pe colegii de echipă că o tratează urât și că o marginalizează, Faimoasa simțindu-se la capătul puterilor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Doi concurenti de la Survivor Romania 2021 au sarit la bataie. De unde a pornit samanta de scandal intre cei doi si ce s-a intamplat in Consiliul de eliminare?

Emisiunea „Survivor România” 2021 este difuzată la Kanal D 4 zile pe săptămână, de joi până duminică, începând cu ora 20:00. Îndrăgitul show de televiziune face parte din programul TV al postului Kanal D și poate fi urmărit atât la TV, cât și online, live video pe site-ul Kanal D. Pentru a vedea emisiunea de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil trebuie accesat https://www.kanald.ro/live.html.  

Citeste si: Cine va fi eliminat de la Survivor Romania 2021. Este pentru a doua oara cand acceasi trei concurenti sunt propusi spre eliminare. Cine are cele mai multe sanse sa paraseasca competitia

Tensiuni între Jador și Culiță Sterp. Ce își vor reproșa cei doi Faimoși de la Survivor România 2021?

În ediția de sâmbătă, 6 februarie 2021, a emisiunii „Survivor România” 2021, Jador și Culiță Sterp își vor face mai multe reproșuri. Chiar dacă îi leagă o frumoasă prietenie, comportamentul pe care Jador îi are în cadrul competiției îl va face pe Culiță Sterp să reacționeze dur. Acesta îi va reproșa lui Jador că nu face decât să se certe cu cei din jur, lucru care îl va deranja pe acesta din urmă. Culiță Sterp va fi susținut și de restul Faimoșilor care vor dezvălui că Jador continuă să o jignească pe Georgiana și că replicile lui cu greu pot fi reproduse.

Citeste si: Razboinicii au decis! Pe CINE vor să trimită acasa? El este concurentul nominalizat spre eliminare dupa primul joc de imunitate al saptamanii!