Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminică, 7 februarie 2021– A doua parte- VIDEO. Emoții în casa Puterea Dragostei. Cum vor vota concurenții?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 07 feb 2021, 16:00
Concurenții de la Puterea Dragostei în timpul galei de duminică, 7 februarie 2021
Sursa: Captură KANAL D

Tensiuni puternice și foarte multe emoții în partea a doua a Galei Puterea Dragostei. Urmărește ediția de duminică, 7 februarie 2021, a emisiunii Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Indiferent de ce s-ar întâmpla în cursul săptămânii, Galele Puterea Dragostei sunt întotdeauna încărcate de emoție, având în vedere că la finalul acestora, aproape de fiecare dată un concurent este eliminat din competiție. Iată ce se va întâmpla în partea a doua a Galei Puterea Dragostei de duminică, 7 februarie 2021.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

O nouă eliminare îi ține cu sufletul la gură pe concurenții de la Puterea Dragostei.

După o săptămână în care și-au spus cuvinte grele și au făcut acuzații grave, acum, cei aflați în casa iubirii trebuie să decidă pe cine vor să trimită acasă. Dacă unii concurenți vor vota în funcție de prietenii, alții au o strategie în minte, astfel că rămâne de văzut cine vor fi concurenții care vor primi cele mai multe voturi și se vor afla în pericol de eliminare.

Cristina Mihaela urmează să anunțe favoritul săptămânii, acesta fiind concurentul care va primi cecul în valoare de 1500 de euro.

După ce Nicos și Meda s-au certat în Gala de duminică, 7 februarie 2021, a emisiunii Puterea Dragostei și după ce Andrada, Mariana și Aya au avut un conflict puternic, concurenții sunt puși în fața unei noi decizii importante. Pe cine vor vota în această seară?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Urmărește emisiunea Puterea Dragostei oriunde te-ai afla, de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. Show-ul matrimonial este doar la un click distanță, iar pentru a vedea emisiunea online este suficient să accesezi https://www.kanald.ro/live.html , aceasta fiind difuzată live video pe site-ul Kanal D. Emisiunea Puterea Dragostei face parte din programul TV al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, iar în weekend de la 16:00 și 19:00. 

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sâmbătă, 6 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. Acuzații grave la Puterea Dragostei: „Ai ieșit afară să te întâlnești cu bărbați!”

Cristina Mihaela, anunț pentru concurenții de la Puterea Dragostei. Cum vor vota?

În Gala Puterea Dragostei din această seară, fetele vor vota o fată pe care nu o mai doresc în casă, iar băieții un concurent pe care îl vor departe de casa Puterea Dragostei.

Având în vedere certurile din timpul săptămânii, dar și prieteniile dintre anumiți concurenți, rămâne de văzut pe cine vor nominaliza spre eliminare, dar și ce concurent se află în topul preferințelor publicului în această săptămână.

Citeste si: Motivul pentru care Alexandra și Codruț s-au DESPĂRȚIT! De la ce a pornit cearta monstru! Ce și-au reproșat

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.