Clipe dramatice pentru Majda! Faimoasa s-a prabusit pe teren! A fost nevoie de interventia medicului!

Autor: Daniela Iliuta
Majda la survivor romania Foto(4)
Majda sufera o accidentare dura pe traseu, in jocul pentru comunicare.

Faimosii au mai trecut printr-un moment dramatic spre finalul jocului de comunicare, cand Majda a suferit o accidentare pe traseu.

Faimoasa Majda a dovedit inca de la debutul in competitia Survivor Romania ca este extrem de motivata si ambitioasa si ca este una dintre cele mai puternice concurente din echipa rosie. Majda a aratat mereu ca poate sa faca fata chiar si celor mai dificile probe de pe traseu. Cu toate acestea, epuizarea fizica, stresul și lipsa alimentatiei bogata in proteine și-au spus cuvantul și asupra ei. Ce i s-a intamplat concurentei de la Survivor Romania 2021 in jocul de astazi?

Majda a suferit o accidentare pe traseu in jocul de comunicare

Concurentii din echipa Faimosilor au trecut prin noi momente panica si spaima spre finalul jocului de comunicare de astazi, atunci cand Majda s-a impiedicat pe traseu la proba de indemanare si s-a prabusit pe teren, acuzand dureri la un picior. Faimoasa a dovedit din nou cat este de puternica si de motivata sa castige si a reusit sa se ridice singura si sa isi duca pana la capat proba de indemanare, insa in final Razboinica Mihaela Berteanu a castigat punctul, ducand scorul la 9

la 8 pentru echipa albastra.

Pierderea punctului s-a dovedit a fi mult mai dureroasa decat accidentarea in sine, pentru Faimoasa Majda, care la finalul probei s-a prabusit din nou pe teren si a izbucnit in lacrimi de durere, dar si de suparare pentru ca nu a reusit sa aduca un punct extrem de pretios pentru echipa sa.

In cele din urma Faimoasa a avut nevoie de interventia medicului, care a sosit rapid la fata locului pentru a-o acorda primul ajutor si a-i diminua durerea resimtita la picior.

Intre timp, Majda a primit si sprijin moral din partea colegilor sai. Cea care i-a fost aproape a fost Alexandra Stan, care a incercat sa o consoleze cu multe aprecieri.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Nu, mai, lasa, ca ai fost eroina! Eroina ai fost! Nu plange, te rog! Hai, Maj, te rog frumos! Mai avem sanse sa castigam!", i-a spus Alexandra Stan.

Citeste si: Cine este Majda Aboulumosha de la Survivor România 2021? Povestea incredibilă de viață a Faimoasei

Citeste si: Emotii uriase in jocul pentru comunicare la Survivor Romania! Faimosii si Razboinicii au izbucnit in lacrimi atunci cand au aflat MIZA jocului!