Lacrimi, dor si emotii pentru Razboinici! Cum au reactionat concurentii la citirea mesajelor trimise de familie!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 feb 2021, 02:13
Alin nu si-a putut stapani lacrimile in timpul citirii mesajului trimis de sotia sa.

Razboinicii au reusit sa castige jocul de comunicare si s-au bucurat enorm ca au putut afla informatii cu efect vindecator pentru suflet din partea familiei.

Dupa o confruntare acerba pe teren in jocul de comunicare de astazi,  Razboinicii au castigat miza extrem de importanta pentru moralul lor, mesajele din partea familiei. Astfel, acestia s-au putut bucura de cele mai calde si optimiste mesaje venite din partea celor mai dragi persoane din viata lor.

Emotiile, dorul, stresul, epuizarea fizica, dar mai ales lipsa persoanelor dragi si-au pus amprenta peste Razboinici, care nu si-au putut stapani lacrimile in timp ce au citit mesajele trimise de familie.

Concurentii din echipa Razboinicilor au uitat parca pentru cateva clipe de faptul ca menirea lor in competitie este sa lupte si sa fie puternici si au picat prada emotiilor si lacrimilor, care i-au cuprins rand pe rand atunci cand au vazut mesajele din partea familiei.

Razboinicii coplesiti de dor si emotii

Aproape toate rudele Razboinicilor le-au transmis ca le este tare dor de ei, dar totodata i-au sfatuit sa se adune si sa fie la fel de puternici si ambitiosi ca si pana acum si sa ramana cat mai mult timp in competitia Survivor Romania.

De departe fetele au fost cele mai emotionate de masajele primite si au izbucnit in lacrimi inca de la primele randuri citite, insa si baietii au fost extrem de sensibilizati de cuvintele frumoase venite din partea rudelor lor si nu s-au sfiit deloc sa verse lacrimi de dor.

Alin a citit intregul mesaj plangand cu lacrimi amare de dorul sotiei sale, despre care a afirmat in repetate randuri la Survivor Romania ca o iubeste foarte mult si ii duce lipsa.

Si Starlin a izbucnit in lacrimi cand citit mesajul transmis de sotia sa.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Cu gandul si cu sufletul chiar sunt acolo! Lasa-i pe oameni sa-l cunoasca pe Alin, cel de care m-am indragostit eu! Acel nebun frumos si mereu cu glumele la el! Incearca sa te

vezi prin ochii mei si vei muta muntii din loc! Am cea mai mare incredere ca o sa-ti atingi scopul! Nu uita: daca nu atingi luna, danseaza printre stele! In ceea ce ma priveste nu-ti face probleme! Ti-au promis prietenii nostri ca o sa aiba grija de mine! Imi este dor de tine si te iubesc mai mult ca oricand", a rostit Alin printe hohotele de plans.
 

Citeste si: Final spectaculos la Survivor Romania 2021! Cine a castigat jocul de comunicare? Ei vor primi mesaje de la familie!

Citeste si: Emotii uriase in jocul pentru comunicare la Survivor Romania! Faimosii si Razboinicii au izbucnit in lacrimi atunci cand au aflat MIZA jocului!

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.