Cine sunt cei mai iubiti concurenti de la Survivor Romania 2021! Iata cine a primit cele mai multe voturi din partea publicului!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 iul 2022, 12:25
video Foto(4)

In cel mai recent Consiliu de eliminare de la Survivor Romania, Daniel Pavel a anuntat cine au fost cei mai votati concurenti in saptamana precedenta.

„Survivor Romania” este cel mai captivant si intens reality show televizat, care a cucerit inca de la debut milioane de telespectatori din intreaga tara.
In editia de duminica, 7 februarie, a emisiunii „Survivor Romania”, publicul a urmarit cu mare emotie confruntarea acerba si extrem de stransa dintre cele două echipe, Faimosi si Razboinici, care s-a desfasurat pe un traseu dificil, ce i-a pus la grea incercare pe unii dintre concurenti.

In cele din urma, Razboinicii au reusit o noua victorie importanta, cu scorul de 10 la 8, stabilit in duelul final al jocului de catre Alin, care l-a avut ca adversat pe traseu pe Faimosul Sebastian Chitosca.

Dupa disputarea jocului de comunicare, Razboinicii si Faimosii s-au reunit din fata in fata in cadrul Consiliul de eliminare, unde au asteptat cu emotie si suspans verdictul serii dat de Daniel Pavel despre cine va parasi competitia Survivor Romania.

Publicul a decis! Ei sunt ce mai iubiti concurenti de la Survivor Romania, votati in saptamana precedenta!

In cadrul celui mai recent Consiliu de eliminare de la Survivor Romania, Daniel Pavel a anuntat care au fost cei mai votati concurenti de catre telespectatori prin SMS, in saptamana ce tocmai s-a incheiat. Astfel, concurentul desemnat favorit al publicului din echipa Razboinicilor, care a primit cele mai multe voturi de sustinere si care a mai facut o nominalizare spre eliminare, a fost din nou Roxana Ghita, spre surprinderea colegilor sai.

Iar aceasta a decis sa o nominalizeze pe Marilena.

"As vrea mai intai sa le multumesc oamenilor de acasa ca ma voteaza! Sunt destul de surprinsa intr-un mod foarte placut bineinteles, nu ma asteptam! Adica am fost o data, care erau sansele sa mai fiu iar? Dar ma bucur! Chiar ma bucur! Cred ca mi-a luminat cumva seara, ca la consiliu e o atmosfera mai trista in general! Dar este o seara plina de sperante! Eu voi nominaliza cu dragoste! Cu dragostea pe care i-o port acestei persoane pe care urmeaza sa

o spun! Pentru ca este cea mai apropiata persoana de mine din acest grup si am avut nenumerate discutii si cred ca o cunosc destul de bine! O voi nominaliza pe Marilena!", a declarat Roxana Ghita, dupa ce a aflat ca este cea mai indragita concurenta de public.

In timp ce in echipa Faimosilor, cel mai votat concurent, desemnat favoritul al publicului, a fost si de aceasta data tot Jador, care s-a bucurat enorm de marea veste.

Acesta a decis sa o nominalizeze pe Georgiana spre eliminare. Faimosul a regretat enorm alegerea facuta, mai ales atunci cand Daniel Pavel a anuntat ca cea care paraseste competitia este tocmai Georgiana.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Ma asteptam sa fie total altcineva! Vreau sa le multumesc lu' mamaia, tataia, mama, tuturor... familiei! Am multi verisori care ma voteaza! Le multumesc mult ca vad un om bun in mine si ca nu vad un om rau asa cum vede toata lumea! Ma bucur ca alaturi de sustinerea lor, starnesc invidii, nu doar aici, ci si afara! Si ce sa zic, multumesc frumos! Chiar nu ma astaptam! O sa fiu corect! De fapt, n-o sa fiu corect, pentru ca o sa votez asa cum nu simt! Asa cum n-ar trebui sa fac! Desi am promis ca n-o s-o votez niciodata! O s-o votez chiar daca mi se pare cea mai buna inima dintre noi toti! O s-o votez pe Georgiana!", a spus Jador dupa ce a aflat ca a fost din nou favoritul publicului.

In cele din urma, Georgiana a fost concurenta cu cele mai putine voturi din partea publicului, dintre cei patru nominalizati ai serii in consiliu si astfel a fost eliminata de la Survivor Romania.

Citeste si: Clasament Survivor Romania 2021! Cine sunt cei mai buni concurenți! Surpriza e faimosul de pe ultimul loc!

Citeste si: Georgiana a fost eliminata de la Survivor Romania 2021, duminica 7 februarie! Primele declaratii ale Faimoasei!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.