Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 9 februarie 2021 – Prima parte - VIDEO. Noi CUPLURI la Puterea Dragostei! Cine sunt concurenții care se sărută în emisiune

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 21 iul 2022, 12:30
Romeo își face și el cuplu
Sursa: captura video Kanal D

Ediția de marți, 9 februarie 2021, aduce noi cupluri în casa dragostei. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Romeo își face și el cuplu în casa Puterea dragostei, sărutându-se cu Mihaela, noua concurentă a reality-show-ului de la Kanal D.

Și Cristian Marinescu, ce are deja destule iubite la activ în casa dragostei, se sărută cu Maria, o altă blondă frumoasă din emisiune. Se pare că și ei vor forma un cuplu, având în vedere că Marinescu insistă să o mai sărute o dată.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Nicos are o explozie la adresa Marianei și Ayei, auzind că ele vorbesc cu mai mulți bărbați din afara casei pe telefon.

"Vă luați de băieții ăștia și voi adormiți pe telefon cu alții din afara casei. Voi vă numiți femei, când vorbiți în fiecare seară cu un alt băiat?", le trage la răspundere Nicos.

Nicos are o relație cu Meda, care a venit special în casă pentru el. Recent, frumoasei concurente i s-a făcut rău, a leșinat în casă și a fost dusă de urgență la spital.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nicos mărturisea anterior că e interesat de Aya, după ce a fost în trecut cu Alexandra Cărare.

Scandal între Codruț și Alex Stoica

Codruț și Alex Stoica sunt la cuțite după ce fostul concurent de la Exatlon a sărit să o sărute pe Alexandra Cărare.

Codruț, ca să se răzbune, face o glumă proastă, turnând apă pe Alex Stoica.

În replică, Alex Stoica îi spune: "Alexandra nu va fi niciodată cu tine fiindcă ești un fătălău".

Mai mulți concurenți îi atrag atenția lui Codruț că nu este ok ce a făcut. Alexandra Cărare și Codruț s-au despărțit cu scandal, el chiar a spus în trecut că frumoasa concurentă și-a bătut joc de el, însă, se pare, nu e pregătit să renunțe la blondă cu una, cu două.

Dacă emisiunea Puterea Dragostei este preferata ta, dar nu ești mereu acasă atunci când este difuzată la TV, trebuie să știi că ai posibilitatea de a o urmări și de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html. Emisiunea este difuzată atât la TV, cât și online, live video pe site-ul Kanal D. Orele de difuzare rămân neschimbate, Puterea Dragostei făcând parte din  programul TV  al postului Kanal D.

Astfel, emisiunea poate fi urmărită de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, iar în weekend de la 16:00 și 19:00.

Citeste si: Alex o sărută cu forța pe Alexandra, iar Codruț face o criză de gelozie! Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei” luni, 8 februarie 2021, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.