Nadia Comăneci este în doliu! Gimnasta a pierdut o persoană dragă. Anunțul a fost făcut de ea pe rețelele de socializare: ”Dumnezeu să o odihnească în pace”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 09 feb 2021, 10:12
Nadia Comaneci în doliu

Nadia Comăneci este îndurerată, fosta gimnastă trece prin monente extrem de grele, a pierdut o persoană foarte dragă.

Fosta campioană mondială la gimnastică, Nadia Comăneci, trece printr-o perioadă dificilă, a pierdut o persoană dragă. Gimnasta a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Nadia Comăneci este în doliu, gimnasta a pierdut o persoană dragă

Nadia Comăneci și-a exprimat durerea pe rețelele de socializare. O bună prietenă a ei, de asemenea sportivă, a decedat în urmă cu puțin timp, iar fosta gimnasta este în doliu.  

Nadia Comăneci și-a pierdut prietena

Cea pe care Nadia Comăneci o plânge este Dianne Durham, o fostă sportivă, prietenă bună cu fosta gimnastă, care a pierdut lupta cu viața la vârsta de 52 de ani. 

Dianne a fost prima campioană afro-americană la gimnastică din istoria Statelor Unite ale Americii. Din nefericire, aceasta fusese diagnosticată cu o boală cumplită care o măcina de mult timp.

În cele din urmă boala a învins-o pe Dianne, iar acum întreaga lume a gimnasticii este în doliu.  

Dianne Durham a fost nevoită să părăsească lumea sportului în 1985, în urma unei accidentări grave, însă nu a plecat de tot, ci a continuat să activeze ca arbitru, speaker motivațional, dar și antrenor. 

Ultimul șpagat într-un concurs l-a făcut la trei ani după ce a devenit campioană în America. 

Nadia Comăneci a scris pe pagina sa de Twitter un mesaj emoționat, în care și-a exprimat regretul cu privire la moartea lui Dianne. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Mi-a fost o foarte dragă prietenă și o persoană minunată! Dumnezeu să o odihnească în pace!”,  a scris Nadia Comăneci.

Citeste si: Imagini rare cu Nadia Comaneci. Ce facea gimnasta in vacantele din copilarie

Nadia a plecat în SUA în urmă cu 30 de ani

Nadia Comăneci este cunoscută ca fiind un adevărat brand de țară, o personalitate importantă și marcantă pentru țara noastră.

Aceasta a părăsit România în urmă cu 30 de ani și s-a stabilit în America.  

Fosta campioană mondială și-a găsit fericirea în brațele lui Bart Conner, de asemenea și el tot sportiv, cu care este căsătorită din 1996 și au împreună un fiu pe nume Dylan.

Citeste si: Ce fac Nadia Comăneci şi Arnold Schwarzenegger la aniversarea a 43 de ani de la primul 10 din gimnastică

Nadia Comăneci a avut o carieră de 23 de ani în gimnastică și un palmares inegalabil 

Nadia și-a început viața de gimnastă la vârsta de cinci ani, iar la 11 ani deja câștiga primul titlu de campioană națională. A fost prima gimnastă din lume care a primit primul 10 la gimnastică și astfel a intrat în atenția publicului la nivel mondial.  

Campioana și-a încheiat cariera de gimnastă la 23 de ani, când avea deja un palmares remarcabil: 25 de medalii câştigate la Jocuri Olimpice, Campionate Mondiale şi Campionate Europene.