Ajută și tu pacienții din Terapie Intensivă alături de Fundația ALTEX

Author: Oana Iosif
Actualizat: 09 feb 2021, 13:01

Incendiul izbucnit recent la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș” din Capitală ne arată din nou cât de fragil este sistemul medical din România. După ce criza sanitară provocată de pandemie a zguduit și mai tare un domeniu care oricum avea lipsuri mari, iată că suntem la al doilea eveniment nefericit în care pacienți din Secțiile de Terapie Intensivă își pierd viața.

Secțiile ATI sunt în continuare suprasolicitate în condițiile în care viața noastră poate depinde, într-un astfel de punct, de echipamentele moderne. Dotările unei astfel de secții face diferența între viață și moarte.

Știați că un singur pat de Terapie Intensivă dotat corespunzător salvează în medie 12 vieți în trei luni? Prin campania „#Împreună pentru România. Salvăm Vieți”, Fundația Altex și-a propus ca alături de români să contribuie direct la îmbunătățirea și modernizarea sistemului medical românesc. Iar prin eforturile comune din anul 2020, Fundația Altex și partenerii săi au reușit deja să contribuie semnificativ – sute de persoane au beneficiat de aparatura modernă donată spitalelor din toată țara.

Donațiile continuă – implică-te direct în salvarea vieților!

Apelul la solidaritate este adresat tuturor românilor, oameni și companii, campania reușind să strângă deja peste 1,7 milioane lei prin contribuția a peste 14.000 de donatori dornici să se implice în salvarea cât mai multor vieți. Obiectivul este dotarea paturilor din Terapie Intensivă cu ventilatoare și monitoare de ultimă generație.

 

Campania „#Împreună pentru România. Salvăm Vieți” a Fundației Altex oferă modalități simple prin care oricine se poate implica direct pentru a ajuta sistemul medical românesc să depășească actuala criză. În afară de ajutorul propriu-zis, care va contribui direct la salvarea vieții semenilor noștri, campania are și o miză simbolică.

Împreună putem arăta că printr-o campanie susținută este posibil ca românii să schimbe în bine societatea!

Pentru mai multe informații despre activitatea Fundației sau pentru a dona în cadrul campaniei #Împreună pentru România, te invităm să vizitezi pagina dedicată de pe siteul oficial al Fundației Altex.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.