Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 9 februarie 2021 – A doua parte - VIDEO Marinescu o sărută pe Maria!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 21 iul 2022, 13:25
Cristian Marinescu și Maria

A doua parte a emisiunii Puterea Dragostei de marți, 9 februarie 2021, începe de la ora 17:00. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Cristian Marinescu o sărută pe Maria, iar Romeo o sărută și el pe proaspăta concurentă, Mihaela. Se pare că avem de-a face, astfel, cu noi cupluri în casa Puterea dragostei.

Cristian Marinescu are mai multe iubite la activ în casă, iar ultima dintre ele, Andreea, a lansat acuzații dure la adresa lui, și anume că s-a folosit de ea pentru popularitate și susținere.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Cristian Marinescu a fost acuzat în mai multe rânduri că toate acțiunile lui din emisiuni sunt doar pentru susținere și voturi, că nu îl interesează nimic decât premiul săptămânal și cel mare de la Puterea dragostei. Printre cei care l-au acuzat de asta au fost George și Cristian Comănici.

Marinescu și-a făcut mai multe relații în casă, însă concurenții susțin că toate ar fi fost false și că nu e interesat decât să atragă atenția publicului. De altfel, chiar Marinescu a spus că e actor, "ca la Hollywood", atunci când i se aduceau aceste acuzații.

„Dragă Marinescu, am tendința să cred în oameni, mi-aș fi dorit un bărbat adevărat lângă mine, care să mă protejeze, dar nu doar în fața camerelor.

Da, am fost naivă, chiar am crezut în tine, știu sigur că te-ai uitat la wowbiz pentru că ți-a fost frică de declarațiile mele și că voi spune adevărul. Am fost categorică în privința lui Seba, am spus că s-a ridicat un zid între noi în momentul în care m-a dezamăgit. Trist este că am realizat că Seba era doar învățăcelul, iar tu ești profesorul.

Probabil că ești și mult mai experimentat și ți-ai dat seama că vei avea de câștigat de pe urma mea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pentru că acesta este adevărul. Tu ai avut un scop, dar ce să crezi, ghinion! La fel ca și mine, ceilalți încep să îți descopere adevărata ta față. Mi-ai lăsat un gust amar și din momentul acesta nu vreau să mai avem nicio legătură, iar numele noastre nu vreau să mai fie alăturate. Îți aduci aminte când îmi spuneai că ai anumite nevoi și mă chemai la tine? Nu sunt genul acela de fată.

Am tot sperat că nu m-am înșelat în privința ta, dar uite că, pas cu pas, mi-ai arătat adevărata ta față. Baftă să iei banii, poate sunt importanți pentru tine. Eu îmi doresc cu totul altceva, un bărbat adevărat, fără interese ascunse și, ce crezi, poate l-am găsit. Adio!”, a fost scrisoarea Andreei, fostă concurentă la Puterea Dragostei, pentru fostul iubit, Cristian Marinescu. 

Urmărește emisiunea Puterea Dragostei la TV, dar și de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.   Puterea Dragostei este difuzată atât la tv, cât și online, live video pe site-ul Kanal D. Emisiunea face parte din  programul TV  al postului de televiziune Kanal D și este difuzată de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, iar în weekend, emisiunea este difuzată de la 16:00 și 19:00.

Citeste si: Bianca Comănici a izbucnit în lacrimi la revederea cu Andreea Mantea! A făcut mărturisiri cutremurătoare în emisiunea Trăiri alături de Andreea Mantea: ”Am încercat să închid subiectul cât am putut...”

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.