Georgiana Lupu, dezvăluiri despre Jador. Fosta Faimoasă de la Survivor România a dat tot din casă: "Nu mă așteptam! Îmi spunea..."

Autor: Marina Ionescu
Georgiana Lupu si Jador Foto(5)
Georgiana Lupu a spus adevărul despre Jador.

Georgiana Lupu a părăsit concursul Survivor România la sfârșitul săptămânii trecute, iar eliminarea ei a luat pe toată lumea prin suprindere.

Georgiana Lupu a fost eliminată de la Survivor România 2021. Fosta concurentă din echipa Faimoșilor a fost nominalizată de către Jador, care a fost favoritul publicului, iar în urma voturilor ea a părăsit competiția.

Citeste si: Ce mănâncă Georgiana Lupu după ce a părăsit Survivor România 2021: "Mamă, mamă, mamă..."

Georgiana Lupu, adevărul despre Jador

Tânăra sportivă a vorbit despre experiența ei din Republica Dominicană și a spus că este supărată că nu mai face parte din acest concurs, însă nu este un capăt de lume.

Recent, Georgiana a făcut live pe TikTok, unde a vorbit despre Jador. Fosta Faimoasă a spus ca i-a fost alături coechipierului ei când el era supărat și că acesta îi spunea mereu că nu o votează.

Totodată, fosta concurentă de la Survivor România a vorbit și la Ștafeta mixtă despre competiție, dar și despre Jador.

„Mă simt foarte bine. Sunt și supărată, mă așteptam să rămân, mai aveam multe de demonstrat. Am fost catalogată ca fiind cea mai slabă. Am văzut clasamentul general și mă bucur să fiu că am fost a doua la faimoși.

Am pierdut foarte mult în alea 4 zile când am fost mutată de la Războinici la Faimoși. Nu mă așteptam să mă voteze Jador, în condițiile în care mi-a spus că nu mă va vota. Eu mă înțelegeam foarte bine cu el, nu aveam nimic de împărțit cu nimeni Îmi spunea: <nu o sa te votez, nu o sa te votez, crede-mă!>”,  a declarat Georgiana Lupu în emisiunea  „Ștafeta mixtă”  .

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Georgiana Lupu a spus ce o să facă cu banii de la Survivor România! Fosta Faimoasă și-a lăsat fanii fără cuvinte!

Mai mult, fosta Faimoasă a postat în urmă cu puțin timp, promo-ul din ediția următoare de la Survivor, în care Jador spune că îi pare rău că a plecat.

Georgiana le-a cerut părerea și admiratorilor ei din mediul online, iar la un moment dat, aceasta a primit un mesaj de la un fan:" Să nu crezi niciodat în ce zice el", iar Georgiana i-a răspuns imediat: "Fii sigura ca nu cred".

 

@lupugiorgiana27

#foryou #foryoupage #fyp Păreri? 🤔

♬ sunet original- ⭐Giorgiana Lupu⭐

 

Georgiana Lupu, declarații după eliminarea de la Surivor România

„Mă bucur că am reușit să-mi ajut echipa cât am putut. Consider că lucrul ăsta mă face mai puternică și plec cu fruntea sus.  Sunt mândră de mine  pentru ce am realizat aici. Îmi cer iertare dacă i-am supărat, le mulțumesc fiindcă mi-au acordat o șansă.   Mă doare că știu că aș mai fi rezistat.

Citeste si: Georgiana Lupu, primele declarații după eliminarea de la Survivor România 2021: ''Hai să vă zic ceva, ca nu v-am mai zis....''

Am învățat la Survivor să supraviețuiesc, să înțeleg oamenii, să apreciez pe fiecare în parte.

Am rămas cu amintiri frumoase, e o competiție grea, în care face față doar cine lasă de la el, pentru că sTuntem caractere diferite. Sper să mă revăd cu o parte dintre ei și sper ca unul dintre ei să câștige Survivor România”, a spus concurenta înainte să-și ia rămas bun de la colegii săi.