Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 10 februarie 2021. Vremea se menține foarte caldă!

Autor: Andrei Ionescu
Vremea va continua să fie caldă și miercuri

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat cum va fi vremea în cursul zilei de miercuri, 10 februarie 2021. Iată prognoza meteo actualizată.

Vremea va continua să fie foarte caldă pentru această perioadă. În unele zone temperaturile vor fi chiar mai mari decât marți.

Vor exista și precipitații și înnorări, îndeosebi în vest, nord-vest și centrul țării.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Vremea va fi deosebit de caldă miercuri, pentru această perioadă, în majoritatea zonelor.

În vestul, nord-vestul şi centrul ţării cerul va fi înnorat şi va ploua, mai însemnat cantitativ în a doua parte a intervalului.

În restul țării cerul va fi variabil și doar trecător vor fi condiții de ploaie în anumite zone.

Pe crestele montane vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare, iar în jumătatea de nord a Moldovei se va forma polei, anunță ANM. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, iar pe parcursul nopţii și în Banat, Crişana şi Maramureş. În anumite zone se va forma ceață.

Temperaturile maxime se vor situa între 2-3 grade Celsius în nordul Moldovei şi 17-18 grade Celsius în regiunile sud-estice, în timp ce minimele se vor încadra între -4 şi 8 grade Celsius. 

Vremea în București

Vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă și miercuri în Capitală. Dacă marți mercurul termometrelor a urcat până la 14 grade Celsius, miercuri va urca până la 15 grade.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cerul va fi temporar noros, iar condițiile de ploaie vor fi foarte reduse. 

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în prima parte a zilei. Temperatura maximă va fi de 15 grade Celsius, în timp ce  cea minimă se va situa între 3 și 5 grade Celsius.

Vremea în Iași

Vremea va fi apropiată de normalul perioadei miercuri, în Iași. Cerul va fi parțial noros, iar temperaturile se vor situa între 2 grade Celsius, minima, și 5 grade maxim.

Vântul va sufla moderat, cu intensificări în a doua parte a zilei.

Nu vor fi condiții de ploaie, însă joi va ploua în Iași.

Vremea în Brașov

Vremea va fi caldă în Brașov miercuri, cu o maximă de 11 grade Celsius. Minima va fi de 4 grade Celsius.

Cerul va fi parțial noros, iar pe seară și noaptea va ploua.

Vântul va sufla slab.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru marți, 9 februarie 2021. Vremea, uluitor de caldă! Ce temperaturi se vor înregistra