Logodnicul Elenei Marin clarifica MOTIVUL pentru care Faimoasa de la Survivor Romania se teme pentru relatia ei

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 10 feb 2021, 10:55
Logodnicul Elenei Marin de la Survivor Romania 2021, adevarul despre cearta lor

Conflictul dintre Elena Marin, Zannidache si logodnicul Faimosei scoate la iveala noi detalii despre relatia dansatoarei cu Andrei pe care chiar el le face publice.

Andrei a vorbit in premiera despre ce ar fi putut duce la conflictul dintre Zannidache si logodnica lui, Elena Marin. Tot el a facut cateva marturisiri despre dansatoare si de ce i-ar fi marturisit Simonei faptul ca ei ii e teama ca nu o va mai astepta in momentul cand va ajunge acasa.

Andrei a tinut sa precizeze ca acesta este singurul lucru real pe care Zannidache l-a speculat in legatura cu relatia celor doi, adica confesiunea ei fata de Simona cand i-a spus de aceasta temere, temere pe care Andrei a spulberat-o spunand ca niciodata

nu s-a pus problema sa nu o astepte. Insa stie de ce Elena a plecat la Survivor Romania 2021 cu aceasta teama si anume ca ei doi s-au certat inainte de plecarea ei in competitie. Fireste ca s-au impacat, insa nu au mai apucat sa se bucure si lucrurile sa se aseze dupa aceasta impacare si de aici si ezitarile Elenei in legatura cu relatia lor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andrei, logodnicul Elenei Marin de la Survivor Romania 2021, spune adevarul despre relatia lor

Citeste si: Logodnicul Elenei Marin, umilinta maxima la adresa lui Zannidache! Barbatul a sarit la atac in apararea Faimoasei de la Survivor Romania 2021

"Ca in fiecare cuplu sunt momente cam tensionate pe care daca le rezolvi, ai si o urmatoare perioada in care culegi roadele impacarii. Noi ne-am impacat si imediat a plecat. Noi locuim impreuna de doi ani de zile, nu s-a pus problema de separare.

Acolo este foarte greu si mai apar si unele indoieli. Noi suntem gelosi in linii acceptabile. Cosmin este un baiat ok, Zanni a cautat ceva. Cand esti intr-un joc de echipa si ei cum sunt 13 la omentul ala. In momentul in care Elena a zis ceva sau Cosmin a zis ceva, Zanni le-a luat din context sa poata avea o arma, sa isi poata crea un atac. Imi era teama de lucrul asta, Elena este mult prea blanda si buna pentru zilele noastre." 

Tot Andrei a fost cel care a lamurit problema Elenei cu mancarea la Survivor Romania 2021 si anume a explicat de ce logodnica lui nu poate manca ca toti ceilalti concurenti deoarece multa lume a observat ca logodnica lui Andrei nu mananca totul. Andrei a lamurit si aceasta problema. Tot el a spus si ce simte in momentul cand vede promo-urile de la Survivor Romania 2021  si Elena apare accidentata sau plangand.

Andrei a declarat ca are sentimentul neputintei si ca nu mai poate sta locului cand isi vede logodnica asa si se perpeleste incontinuu pana vede editia intreaga sa afle despre ce este vorba si daca ea este bine.

Logodnicul Elenei Marin, adevarul despre furtul mancarii de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Cine este iubitul Elenei Marin de la Survivor România 2021? Adevărul despre povestea de dragoste dintre ei: ''Sunt de doi ani împreună''

"Ea este obisnuita sa manance cand apuca. Sa mananci cand apuci inseamna sa mananci putin cand apuci in masina si printre doua filmari. Noi am avut discutiile astea inainte de a pleca, in legatura cu mancarea. In momentul in care vrei sa furi, testezi terenul. Eu stiu lucrurile astea din ideea de echipa. Faci o glumita, o a doua si bineinteles stii de la cine sa furi. Elena e genul care nu face acuzatii daca nu e sigura. De foarte multe ori tace mai mult tocmai pentru a nu intra in conflict. Elena nu cred ca se inseala. Cand ti s-a mai furat de noua ori, mai tragi cu ochiul in stanga. Ne avand tupeul sa acuze direct, Elena a luat-o spre invaluire. Daca acea persoana vine si isi cere iertare, ea nu are nicio problema. De asta e femeia pe care o iubesc pentru ca e foarte buna.