Cristina Mihaela aduce vesti fabuloase! George o cere in casatorie pe Madalina? Urmariti o editie aniversara de senzatie, JOI, 11 februarie, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 feb 2021, 19:00
video Foto(4)

Cristina Mihaela vine in platoul Puterea dragostei cu vesti inedite despre o posibila cerere in casatorie.

In editia de miercuri a emisiunii Puterea dragostei concurentii nu au renuntat la propriile lor orgolii, astfel ca acestia au continuat sa se atace fie subtil, fie fara menajamente.
Daca in prima zi a saptamanii discutiile tensionate au pornit oarecum de la ceea ce s-a intamplat in timpul Galei de duminica si au ajuns la conflicte de amploare, miercuri, concurentii recurg din nou la atitudine agresiva.

Andrada paraseste platoul in lacrimi, din cauza jignirilor lansate de Cazi!

Si editia de joi, 11 februarie, se anunta una de-a dreptul fabuloasa, deoarece concurentii vor trece de la aginie la extaz, de la certuri si jigniri, la momente de reconciliere si vor sarbatori impreuna editia cu numarul 200 a emisiunii Puterea dragostei.

Ziua incepe intr-o atmosfera tensionata in casa iubirii. Andrada este aprig atacata de Cazi, fostul iubit al Alexandrei.

Totul pleaca de la faptul ca Andrada il acuza pe Cazi ca s-a apropiat de ea doar pentru a crea subiecte in emisiune.

"Omule, hai sa-ti spun ceva! Cine nu stie de caterinca nu e pentru mine! La revedere!", ii spune Andrada lui Cazi.

Pe de alta parte concurentul incearca sa-i spuna ca a avut intentii bune fata de ea si chiar si-a dorit sa o cunoasca mai bine, insa l-a dezamagit mult atitudinea ei si tot ceea ce a iesit la iveala despre ea.

"Am vrut a te cunosc! Esti la ultimul nivel! Si mai faci si figuri pe deasupra!", ii spune Cazi, Andradei.

Insa totul degenereaza atunci cand Cazi o critica pe Andrada ca are multe kilograme in plus si nu face nimic in acest sens, moment in care tanara explodeaza si paraseste platoul in lacrimi.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In centrul tensiunilor se va afla si Cristian Marinescu, chiar liderul casei Puterea dragostei de săptămâna aceasta, care va lansa acuzatii si jigniri grave asupra lui Cazi, dupa ce acesta din urma o jigneste pe Andrada.

Cristina Mihaela vine cu vesti fabuloase!

Prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela isi face aparitia in casa fetelor si ii da o veste neasteptata Madalinei, careia ii spune ca George o va cere in casatorie, deoarece ea l-a convins.

Tanara este extrem de surprinsa insa chiar ii surade ideea maritisului.

George si Mădălina formează oficial un cuplu de 4 luni si in ciuda faptului ca relatia lor a avut urcusuri si coborasuri, cei doi indragostiti au reusit mereu sa depaseasca orice obstacol si au mers mai departe impreuna.

"Ia uite-o pe Madalina ce ochi a facut, cand a auzit de inel! L-am convins pe George să te ceară!",

ii spune Cristina Mihaela concurentei.

Citeste si: Andrada, dezvaluiri socante despre George! "Iti trimit bani acele femei pentru ceea ce tu arăti!" 

Insa cererea în căsătorie a lui George pentru Mădălina nu va fi singurul moment de mare sarbatoare din ediția de joi, 11 februarie, a emisiunii Puterea dragostei, ci si momentul in care Cristina Mihaela anunta concurentii ca aniverseaza editia cu numarul 200 a show-ului. Astfel concurentii alaturi de Cristina Mihaela se vor bucura si vor savura impreuna cu tort delicios, sub forma umarului 200.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 10 februarie 2021 – Prima parte- VIDEO. Cristian Comănici are IUBITĂ în afara casei!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.