Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 11 februarie 2021 – A doua parte- VIDEO. George și Mădălina se CĂSĂTORESC!

Autor: Andrei Ionescu
George o cere în căsătorie pe Mădălina
Sursa: captura video Kanal D

Partea a doua e ediției de joi, 11 februarie 2021, a emisiunii Puterea dragostei se anunță incendiară! Urmărește Puterea dragostei și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.

George o cere pe Mădălina în căsătorie, iar ea pare să accepte. Anunțul cererii în căsătorie a lui George îl face chiar prezentatoarea show-ului Puterea dragostei, Cristina Mihaela Dorobanțu.

"L-am convins să te ceară", glumește Cristina Mihaela.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Puterea dragostei ajunge astăzi la 200 de ediții, iar un tort superb apare în platou, pentru ca toți cei care contribuie la acest reality-show care a cucerit inimile a sute de mii, chiar milioane de telespectatori să sărbătorească.

Unul dintre concurenții-cheie ai sezonului 3, Cristian Comănici, iese în față în timp ce se aduce tortul, iar Cristina Mihaela îi spune acestuia să transmită un mesaj pentru cei de acasă. El spune că vrea să fie fericit cu Mariana!

Cristian Comănici și Mariana au o relație destul de neobișnuită, mai ales de când imagini cu fratele Biancăi sărutând o frumoasă americancă au apărut pe ecran la Puterea dragostei.

Comănici menționa că Mariana știa deja despre faptul că a sărutat-o pe americancă.

"I-am spus că ne-am sărutat și că m-a mușcat de gât", a spus Comănici.

Totodată, Andra are o dispută cu Cazi, în care cei doi se jignesc reciproc.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Codruț și Alexandra, din nou împreună

În timp ce George îi făcea cererea în căsătorie Mădălinei, Codruț a sărutat-o, la rândul lui, pe Alexandra, semn că cei doi s-au împăcat și formează din nou un cuplu.

Codruț și Alexandra s-au certat în mai multe rânduri, însă, în cele din urmă, s-au împăcat de fiecare dată și ar putea încheia sezonul 3 de la Puterea dragostei împreună.

Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată la Kanal D, de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, iar în zilele de weekend, mai exact sâmbătă și duminica, de la 16:00 și 19:00.

Emisiunea care face parte din  programul TV  al postului Kanal D poate fi urmărită la TV, dar și online, live video pe site-ul Kanal D. Pentru a vedea fiecare ediție de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă este suficient doar să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html.

Citeste si: Comanici a dat cartile pe fata! Are sau nu o relatie cu o tanara americanca? Cum a reactionat Mariana! "Nu ma intereseaza! Du-te!"