O nouă bătaie la Puterea dragostei! Urmărește o ediție incendiară vineri, 12 februarie, de la 11:00 și 17:00 la Kanal D

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 11 feb 2021, 19:00
Bătaie la Puterea dragostei

O nouă ediție incendiară Puterea dragostei are loc vineri, 12 februarie 2021, la Kanal D.

Vor fi tensiuni, Nicos și Codruț urmând să sară la bătaie. Conflictul dintre cei doi va fi aplanat de ceilalți concurenți.

Nicos și Codruț se vor certa rău de tot, ajungându-se la înjurături. Alexandra și Codruț s-au despărțit, însă, recent, s-au împăcat.

Alexandra și Nicos au avut, la începutul sezonului 3, o scurtă relație, care s-a încheiat cu un conflict de proporții între ei.

Alexandra și Nicos s-au jignit dur, însă au avut și momente aparent tandre după despărțire, când lumea se gândea că se vor împăca.

Chiar Nicos a întrebat-o pe Alexandra dacă mai are cumva sentimente pentru el, având în vedere că Meda era foarte geloasă pe ea, însă Alexandra a negat.

"Băi, ești nebun? Nu vreau să fiu cu tine, nu mă interesează ce faci tu cu Meda", i-a zis Alexandra lui Nicos.

Nicos, mai multe conflicte la Puterea dragostei

Nicos a fost implicat, de-a lungul sezonului 3, în mai multe conflicte la Puterea dragostei. S-a certat cu Cristian Comănici, cu Akebono, cu Alexandra, care a fost iubita lui și cu Cristian Marinescu, cu care, la începutul sezonului, era bun prieten.

Alexandra i-a spus, la un moment dat, lui Nicos că ea l-a învățat pe Marinescu să fie sincer.

Dacă aceasta a fost lecția pe care ea a încercat să i-o dea, se pare că nu a reușit fiindcă Marinescu a recunoscut, cu gura lui, că el joacă un rol în show.

Alexandra Cărare și Marinescu, buni prieteni la un moment dat, au avut și ei un conflict foarte serios, iar prietenia lor s-a încheiat după acel episod.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Marinescu a fost acuzat de mai mulți concurenți că se preface în show și că toate acțiunile lui sunt pentru a atrage susținerea din partea publicului, voturile și, nu în ultimul rând, premiul săptămânal. Potrivit celorlalți concurenți, scopul lui Marinescu ar fi să câștige banii la Puterea dragostei sezonul 3.

Recent, fosta iubită, Andreea, i-a scris lui Marinescu o scrisoare, în care îl acuza pe acesta că nu a fost sincer cu ea.

„Dragă Marinescu, am tendința să cred în oameni, mi-aș fi dorit un bărbat adevărat lângă mine, care să mă protejeze, dar nu doar în fața camerelor.

Da, am fost naivă, chiar am crezut în tine, știu sigur că te-ai uitat la wowbiz pentru că ți-a fost frică de declarațiile mele și că voi spune adevărul. Am fost categorică în privința lui Seba, am spus că s-a ridicat un zid între noi în momentul în care m-a dezamăgit.

Trist este că am realizat că Seba era doar învățăcelul, iar tu ești profesorul. Probabil că ești și mult mai experimentat și ți-ai dat seama că vei avea de câștigat de pe urma mea.

Pentru că acesta este adevărul. Tu ai avut un scop, dar ce să crezi, ghinion! La fel ca și mine, ceilalți încep să îți descopere adevărata ta față. Mi-ai lăsat un gust amar și din momentul acesta nu vreau să mai avem nicio legătură, iar numele noastre nu vreau să mai fie alăturate. Îți aduci aminte când îmi spuneai că ai anumite nevoi și mă chemai la tine? Nu sunt genul acela de fată.

Am tot sperat că nu m-am înșelat în privința ta, dar uite că, pas cu pas, mi-ai arătat adevărata ta față. Baftă să iei banii, poate sunt importanți pentru tine. Eu îmi doresc cu totul altceva, un bărbat adevărat, fără interese ascunse și, ce crezi, poate l-am găsit. Adio!”, a fost scrisoarea Andreei pentru Marinescu.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 11 februarie 2021 – A doua parte- VIDEO. George și Mădălina se CĂSĂTORESC!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.