Reyyan, in pericol de moarte! Aflati ce se va intampla, ASTAZI, 15 februarie, intr-un nou episod dramatic din serialul "Hercai", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 feb 2021, 11:16
hercai serial turcesc Foto(5)
Actrita Ebru Sahin in rolul Reyyan din serialul Hercai.

Reyyan sufera cumplit dupa plecarea lui Miran si recurge la un gest extrem. Aflati ce va pati tanara, luni in serialul Hercai.

Serialul turcesc „Hercai” aduce in atentia telespectatorilor o tulburatoare poveste dragoste imposibila, izvorata din ura si razbunare, care va fascina prin situatii psihologice profunde, personaje complexe, cat si prin dramatism si lupta neincetata pentru iubire si pentru familie.

„Hercai” pune in scena povestea dramatica a frumoasei Reyyan

Productia „Hercai” prezinta scene de un dramatism halucinant, interpretate de actori consacrati si foarte apreciati in Turcia, pe care si telespectatorii din Romania i-au cunoscut deja din alte seriale de succes difuzate anterios la Kanal D.

Cei doi protagonisti ai serialului Hercai sunt Ebru Sahin si Akin Akinozu, doi actori tineri insa extrem de talentati si apreciati.

Personajul Reyyan este pus in scena de celebra actrita Ebru Sahin, pe care publicul din Romania o cunoaste din seriale precum: Mireasa din Istanbul, unde a jucat rolul Burcu, si din serialul Pretul fericirii, unde a interpretat rolul Hira. In vreme ce pe carismaticul Miran este interpretat de celebrul actor Akin Akinozu, pe care publicul l-a mai putut urmari in serialul Kosem, unde a jucat rolul ienicerului Ivan Ali, insa acesta

a mai jucat si alte cateva productii turcesti de succes.

Ce veti vedea in serialul Hercai, astazi, 15 februarie, de la 20:00

Frumoasa Reyyan cade in capcana pusa la cale de Miran, din multa ura si dorinta apriga de a razbuna moarte parintilor sai. Desi se indragostise profund de Reyyan, tanarul nu are de gand sa renunte la planul organizat in detaliu impreuna cu bunica sa, Azize, care visase la acest moment vreme de 27 de ani neincetat.

Asa cum i se aratase si cosmarul care o chinuise in ultima vreme, nunta lui Reyyan se incheie tragic atat pentru ea, deoarece este abandonata cel care ii devenise sot, cat si pentru familia sa, care sufera cumplit pentru micuta Gul, aflata in stare critica la spital, dupa ce fusese ranita de Azat.

Citeste si: Cine sunt actorii din serialul turcesc Hercai! Iata detalii fascinante despre renumitii protagonisti, dincolo de platourile de filmare!

Citeste si: Ebru Șahin, Reyyan, din noul serial “Hercai”, cucerește fanii cu frumusețea sa

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Devastata de durere dupa plecarea brusca a lui Miran, imediat dupa noaptea nuntii, Reyyan constientizeaza ca daca va afla bunicul ei de ceea ce i s-a intamplat o va ucide cu siguranta, aceasta recurge la un gest extrem. Vrand sa-si puna capat zilelor, Reyyan incendiaza cabana in care se afla si ramane captiva, inconjurata de flacari.

In tot acest timp, Miran merge la mormantul parintilor sai pentru a le da vestea cea mare a inceputului razbunarii sale asupra familiei Sadoglu, insa tanarul traieste sentimente contradictorii care ii mistuie sufletul.

Pe de o parte este fericit ca s-a razbunat, iar pe de alta parte este extrem de trist pentru tot raul facut frumoasei Reyyan, care de fapt nu purta decat vina ca se nascuse in familia dusmanului sau de moarte.

Va continua Miran planul diabolic pus la cale impreuna cu bunica sau va merge in cautarea frumoasei Reyyan de care se indragostise? Aflati ce se va intampla astazi, 15 februarie, intr-un nou episod captivant din serialul Hercai, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Personajul Reyyan, din serialul „Hercai”, i-a oferit o lecție minunată de viață frumoasei Ebru Șahin, actrița care dă viață personajului principal feminin, din noua producție turcească de succes, de la Kanal D

Citeste si: Kanal D, lider de piata, cu serialul “Hercai”. Episodul de aseara, urmarit de peste 1.6 milioane de fani din intreaga tara